Reclame pennen

pennenshopxl - Reclame pennenHebt u een eigen bedrijf, dan wilt u natuurlijk graag dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van het bestaan van uw onderneming en u wilt zoveel mogelijk klanten krijgen. Reclame maken is hiervoor van groot belang en dit kan op verschillende manieren, zoals het gebruik van reclame pennen, het plaatsen van advertenties of het uitdelen van folders. Alle mogelijkheden hebben zo hun eigen voor- en nadelen, maar wat vast staat is dat reclame pennen een groot effect hebben tegen een relatief lage prijs. Laat u immers folders maken, dan hebt u te maken met de kosten voor opmaak, drukwerk en bezorging. En dan moet u vervolgens maar afwachten of mensen deze daadwerkelijk lezen of dat de folder ongelezen bij het oud papier belandt. Laat u een advertentie plaatsen in een krant, dan hebt u altijd het risico dat mensen de advertenties eigenlijk niet echt lezen en dat ze dus niet eens zien dat u geadverteerd hebt. Dat is natuurlijk zonde van de kosten die u gemaakt hebt. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om uw bedrijf bij potentiƫle klanten onder de aandacht te brengen, maar veel van die opties zijn erg prijzig en het effect ervan is niet altijd wat u er van zou verwachten. Hoe zit dat nu eigenlijk met reclame pennen?

Voordelen van reclame pennen

Een van de oudste manieren om reclame te maken voor ondernemingen, is het uitdelen van relatiegeschenken en hierbij spelen bedrukte pennen al lange tijd een grote rol. Waarom is dat nu het geval, wat is hier nu het voordeel van? Het eerste voordeel van het gebruik van reclame pennen is dat het een relatief goedkope optie is. Een pen is op zichzelf al niet duur en ook de kosten voor bedrukking lopen vaak niet in de papieren. U geeft deze reclame pennen vervolgens mee aan mensen die bij uw bedrijf komen of u deelt ze uit op beurzen waar veel geĆÆnteresseerden in uw product of dienst rondlopen. U bereikt dus meteen mensen die ook echt uw doelgroep zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook nog zo dat iedereen wel eens een pen gebruikt en dat uw reclameboodschap iedere keer dat er geschreven wordt bij de betreffende persoon onder de aandacht komt. Reclame pennen hebben dus de volgende voordelen:

  • ze zijn zeer betaalbaar
  • u bereikt er vaak heel goed uw doelgroep mee
  • de reclametekst is goed zichtbaar
  • mensen blijven ze gebruiken en krijgen keer op keer uw reclametekst onder ogen

Vraag vrijblijvende offerte bij PennenshopXL

Het gebruik van reclame pennen zorgt dus voor een groot bereik tegen een beperkt budget. Dat maakt het een zeer ideale manier van adverteren voor uw onderneming. Wilt u ook graag hiervan gebruik maken, dan moet u natuurlijk wel een bedrijf vinden waar u reclame pennen kunt laten maken. Bij PennenshopXL bent u daarvoor aan het juiste adres. Bij dit bedrijf kunt u kiezen uit heel veel verschillende soorten pennen van een uitstekende kwaliteit, zij bieden keus uit verschillende merken, formaten en kleuren waardoor u exemplaren kunt kiezen die goed bij u passen. Zij bieden daarnaast verschillende drukopties, zodat u een mooie pen kunt laten maken. Doordat zij bovendien een laagste prijs garantie bieden, weet u zeker dat u nooit teveel betaalt bij hen. Hebt u interesse in deze dienst, vraag dan gerust een offerte bij hen aan. Zij geven u graag een persoonlijk advies en bieden altijd eerst een digitale proefdruk ter goedkeuring aan voordat zij daadwerkelijk aan de slag gaan met het bedrukken. Een offerte aanvragen bij PennenshopXL voor reclame pennen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn