Rubber op rol

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe ondergrond op uw werkplaats? Dan is rubber op rol wellicht iets voor u en uw bedrijf. Er zijn diverse manieren om rubber op rol te gebruiken en we hopen in deze tekst aan te tonen dat het geen kwaad kan om hier eens over na te denken als u aldus een nieuwe slipvrije ondergrond nodig hebt. Rubber op rol is van alle markten thuis en kunt u bij ons komen bestellen. In diverse soorten en maten en dat maakt het rubber op rol erg aantrekkelijk voor diverse uiteenlopende ondergronden. Hierbij kunt u denken an uw bedrijfsauto. Wellicht moet u er weleens in staan, zeker als u het gebruikt als verhuiswagen. Dan mag het een en ander niet gaan schommelen en breken. Dankzij rubber op rol kunt u een rubberen ondergrond in uw bedrijfswagen aanbrengen dat slipvrij is. Het resultaat laat zich raden: nul brokken. Hopelijk klinkt u dit al als muziek in uw oren maar dat is nog lang niet alles. Overigens is het ook nog eens zo dat u nu permanent kasten in uw bedrijfswagen in kunt bouwen zodat u altijd uw gereedschap en andere klusbenodigdheden bij u kan hebben en op een veilige manier kunt vervoeren. Maar ook voor veel grotere oppervlakken staan wij van voetenvegertje.nl voor u klaar met onze producten. Hebt u een grote werkplaats waar veel slipgevaar is? Of hebt u een bouwmarkt en wilt u niet dat de karretjes van hot naar her vliegen? U raadt het al wel, rubber op rol is de perfecte oplossing voor dergelijke problemen. Al onze typen rubber op rol zijn slipvrij maar er is wel degelijk een onderscheid tussen normaal rubber op rol en rubber op rol met textuur en daar gaan we het dan ook verder over hebben in de volgende alinea’s. Lees dus gauw verder als u net als vele anderen geïnteresseerd bent in rubber op rol.

Koopt u hier uw rubber op rol

  • Allereerst is er onze normale versie: rubber op rol alfa zonder textuur en tevens de goedkoopste vorm van rubber op rol dat we voor u in huis hebben. Uiteraard kunt u op alle vier de types rubber op rol klikken voor meer specifieke informatie, daar zullen we nu dan ook niet verder op ingaan.
  • Ten tweede is er rubber op rol gamma. Dit heeft rechte stroken textuur en is een stuk zwaarder dan alfa. Het is dan ook meer geschikt voor de zware industrie.
  • Ten derde is er Noppa. Genoemd omdat er bobbeltjes oftewel nopjes op zitten. Dit maakt het allemaal wat decoratiever maar tevens ook erg functioneel. Voor een extra slipvrij gevoel zullen we maar zeggen.
  • En ten slotte is er omega dat er uit ziet als spikes.

Er zijn diverse maten waarin u dit kunt bestellen en uiteraard snijden we het in ons magazijn alvast voor u op maat. Vanaf bepaalde lengtes krijgt u korting en naar gelang u meer lengte nodig hebt neemt de korting toe. Dat hoort nu eenmaal bij de garanties die we u leveren. En zo ziet u dat u bij ons kwantumkorting kunt krijgen, dat vinden wij in ieder geval erg belangrijk en dat komt mede omdat bij ons de klant nog echt de koning is. Hopelijk hebben we u een beetje enthousiast weten te maken over de rubber op rol. Een aantal eigenschappen willen we u niet onthouden naast het feit dat al ons rubber op rol slipvrij is. Zo is rubber op rol tevens geluidsabsorberend en dat is op een drukke werkplaats een genot voor uw oor. Daarnaast is het warmte-isolerend zodat de verwarming omlaag kan. En als laatste kunnen we zeker niet onbenoemd laten dat rubber op rol erg eenvoudig te onderhouden is. Het is slijt vrijwel niet omdat het erg dik en stug is. Dat is in principe natuurlijk al een pluspunt. Maar het is helemaal mooi meegenomen dat het eenvoudig schoon te maken is. Zo hebt u er na het leggen maar weinig omkijken naar en kunt u het bijvoorbeeld met een stofzuiger, een dweil of met betrekking tot grote oppervlakken met een dweilmachine over heen gaan en klaar is Kees.

Bestel vandaag nog en ontvang het morgen al in huis

Dit rubber kan dus een zeer welkome aanvulling zijn voor uw bedrijf. Lijkt u dit wel wat en wilt u eerst een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan gerust even contact met ons op en laat ons uw wensen weten. Dan e-mailen of bellen we u zo snel mogelijk de gegevens door en kan het daadwerkelijke bestellen beginnen. Ook dit verloopt geheel digitaal zodat het in een handomdraai kan worden geregeld en u er wel vanuit kunt gaan al binnen 24 uur over uw rubber te kunnen beschikken. Het betalen gaat ook uiterst eenvoudig en wel met behulp van een online bankservice zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. Bij ons kan het allemaal, daar doen wij beslist niet moeilijk over. Bij orders vanaf de 80 euro, en dat is al snel het geval als u voor grote oppervlaktes bestelt, geldt dat u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen en anders komt er een klein bedrag overheen. We kunnen in de meeste gevallen direct leveren en dit duurt nooit langer dan drie dagen, vrijwel altijd binnen een dag mits we het op voorraad hebben maar daar kunt u eigenlijk altijd wel van uitgaan tenzij anders vermeld. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn