Spaar uw brandpunten op zodat u veel korting krijgt

dehaardhouthandelaar - Brandpunten

Bij dehaardhouthandelaar.nl kunt u allerlei grondstoffen kopen voor uw open haard. Wilt u graag houtpellets, haardhout, briketten voor in de vuurkorf of accessoires bestellen? Bij ons kan het allemaal. Houdt u er wel rekening mee dat we per pallet pellets verkopen en het haardhout verkopen we per 2 kubieke meter. Dat betekent dat u een flinke bestelling krijgt thuisbezorgd. U hebt er dus ruimte voor nodig in uw achtertuin of schuurtje. Het zal u trouwens verbazen hoe snel u al dat haard stookt. Ondanks het feit dat ons hout is gedroogd en dat er CO2-reductie voor geldt, zal het sneller opgaan dan u wenst. Dat betekent dat u weer bij ons komt om nieuw haardhout te bestellen. Daarom hebben wij een spaarsysteem gestart. Dat is zeker niet de enige reden, we willen u simpelweg graag tegemoetkomen in de kosten. Wist u trouwens dat u in de eerste plaats niet eens verzendkosten betaalt? Dus tel uit uw winst! In ieder geval kunt u bij ons zogenaamde brandpunten sparen. Brandpunten krijgt u bij aankoop van onze artikelen. Wilt u graag brandpunten sparen? Dan moet u eerst een account aanmaken. Vul daarom snel al uw contact- en adresgegevens in en bedenk een profielnaam en wachtwoord. In de toekomst kunt u snel inloggen, producten uitkiezen en uw brandpunten inleveren voor hoge kortingen. Dan hoeft u enkel nog te betalen door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw credit card. Bestelt u voor 17:00 uur? Dan hebt u de artikelen morgen al in huis.

Ook brandpunten sparen? Maak dan direct een gratis account aan

Diverse voordelen van het hebben van uw eigen profiel zijn u nu wel duidelijk. Het hele bestelproces gaat veel sneller want u hoeft niet telkens al uw gegevens weer op te geven. Daarnaast kunt u:

  • Uw adresgegevens aanpassen als u bijvoorbeeld bent verhuisd,
  • uw orders zien,
  • uw brandpunten bekijken.
  • En als u klikt op “mijn vrienden uitnodigen”, dan kunt u vrienden uitnodigen en zo brandpunten sparen.

Brandpunten levert u in tijdens het maken van uw volgende bestelling. Nadat u het gewenste product hebt aangeklikt kunt u namelijk direct inloggen op uw profiel en aangeven of u de opgespaarde punten wilt inleveren. U hoeft ze niet allemaal in te leveren als u liever een aantal wilt behouden. Maar u moet er wel rekening mee houden dat de brandpunten maar een jaar lang geldig zijn. Als u slechts één keer in het jaar nieuwe producten koopt dan bent u een dief van uw portemonnee als u de brandpunten niet inlevert!

De gespaarde punten blijven een jaar lang geldig!

U kunt op meerdere manieren punten sparen. De meeste punten verdient u als u een bestelling maakt. Voor elke euro krijgt u 2 punten. En als u 100 brandpunten hebt gespaard dan hebt u al 1 euro korting. Maar wij willen u op meerdere manieren belonen en daarom krijgt u tevens punten als u familie en vrienden lid maakt en hun eerste bestelling laat maken. Ook krijgt u punten als u vrienden alleen al uitnodigt of zelf een account aanmaakt. Mocht u bijvoorbeeld uw punten na een jaar zijn kwijtgeraakt, dan zijn dit een aantal handige methodes om snel punten in te zamelen. Hebt u hier verder nog vragen over of wilt u iets meer weten over onze producten? Dan kunt u tijdens werkdagen online een medewerker aanspreken via de website. We hebben namelijk een handig chatsysteem ingebouwd zodat u direct al uw prangende vragen aan een werknemer kunt stellen. Maakt u liever gebruik van de telefoon? Uiteraard is dat geen enkel probleem, bel dan wel tijdens kantooruren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn