Strafbeschikking verzet regelt u via Strafbeschikking-advocaat.nl

Ons gespecialiseerde advocatenkantoor helpt u graag bij uw strafbeschikking verzet. Strafbeschikking verzet is nodig om bezwaar aan te tekenen tegen de strafbeschikking die u thuis op de mat of in de bus heeft gekregen. Misschien bent u onterecht veroordeeld of vindt u de boete buiten proporties hoog. Misschien bent ten onrechte veroordeeld, dan wilt u natuurlijk dit zo snel mogelijk ongedaan laten maken. Het kan ook zijn dat u spijt heeft van uw daad en dat u wilde dat het nooit was gebeurd. Ook in deze gevallen is het dan belangrijk dat u, als dit tot de opties behoort, er zonder een aantekening van deze veroordeling op uw strafblad vanaf komt. Welke reden u ook heeft, strafbeschikking verzet laten aantekenen is bijzonder verstandig. U wilt graag een tweede kans. Deze kans bieden onze advocaten u graag. Wij van Advocaat-strafbeschikking.nl kunnen u het volgende bieden:

  • u krijgt een deskundige advocaat, die u adviseert over uw strafbeschikking
  • u krijgt hulp bij het instellen van verzet, oftewel: het aantekenen van bezwaar
  • wanneer u contact met ons opneemt, krijgt u binnen 24 uur contact met één van onze advocaten
  • het eerste gesprek is altijd gratis en natuurlijk vertrouwelijk
  • u krijgt een goede indruk van de kosten. Deze zijn redelijk, waarbij ook een pro-deo mogelijk is
  • van uw advocaat krijgt u standaard een direct e-mailadres en het mobiele nummer. Zo kunt u ons altijd bereiken

Een deskundig advocaat helpt u graag bij strafbeschikking verzet

In strafbeschikking verzet gaan is nodig om bezwaar aan te tekenen tegen de ontvangen strafbeschikking. Hier helpen onze kundige advocaten u graag bij. Voor veel beroepen is het belangrijk om een Verklaring van Goed Gedrag overeen te kunnen komen. De kans is groot dat u een aantekening zult krijgen waardoor u zult worden afgewezen voor het beroep wat u altijd al zo graag heeft willen uitoefenen. U voldoet aan alle eisen. Zo heeft u bijvoorbeeld uw opleiding met goed gevolg afgerond en heeft u veel ervaring op het betreffende vakgebied. Met een aantekening is het goed mogelijk dat vele bedrijven u zullen weigeren als hun nieuwe werknemer. Dit wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. U wilt niet dat door een fout in het verleden uw toekomst aan diggelen ligt. U wilt graag een tweede kans. Heeft u dus een strafbaar feit begaan of weet u gewoon zeker dat u onschuldig bent, het maakt ons niet uit welke reden u heeft om ons in te schakelen. In strafbeschikking verzet gaan is het enige juiste direct te doen zodra u de beschikking heeft ontvangen. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen. Heeft u een boete gekregen, dat is de kans groot dat u deze gewoon moet betalen wanneer de verzetstermijn is verstreken. Dit wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. Dankzij strafbeschikking verzet wordt de inning van de boete tijdelijk stop gezet. Bent u te laat met het inschakelen van een advocaat, dan moet u de boete gewoon betalen. Dit bedrag kan aanzienlijk zijn, en mogelijk zelfs onbetaalbaar voor u. Onze advocaten helpen u graag met uw strafbeschikking verzet. U wordt schuldig bevonden wanneer u geen actie onderneemt tegen de strafbeschikking, of u nu daadwerkelijk schuldig bent of niet. Strafbeschikking verzet voorkomt dus dat u gelijk schuldig wordt bevonden. De officier van justitie zal u direct schuldig bevinden wanneer hij of zij binnen 2 weken geen strafbeschikking verzet heeft ontvangen. Laat u niet imponeren door de beschikking en neem direct contact met ons op. Wij dragen zorg voor een goed strafbeschikking verzet. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans wordt dat u gewoon schuldig wordt gevonden. Als u niet eens schuld heeft, dan wilt u dit natuurlijk niet. Wie zit er te wachten op een taakstraf van 180 uur, een fikse geldboete of een rij-ontzegging van 6 maanden? Een dergelijke straf kan veel problemen veroorzaken. Strafbeschikking verzet aantekenen doet u via ons. Op onze website Strafbeschikking-advocaat.nl vindt u alle benodigde informatie voor strafbeschikking verzet.

Vul het formulier in op onze website

De eerste stap in het kader van strafbeschikking verzet is door naar onze website te gaan. Zodra er een verzet wordt ingesteld, dan zijn er een paar opties mogelijk. De officier van justitie kan de zaak voorleggen aan de rechter. Tijdens de rechtszitting kan de officier van justitie zwaardere sancties eisen. Wat er vervolgens gebeurd is afhankelijk van de uitspraak van de rechter. Dit is niet de enige optie die mogelijk is overigens. Er is nog een tweede, en een zeer belangrijke, optie mogelijk wanneer strafbeschikking verzet aan de orde is. De officier van justitie kan namelijk besluiten voor het intrekken van de strafbeschikking. Verzet is daarom echt belangrijk. Wanneer dit het geval is, dan betekent dit onmiddellijk dat strafvervolging stop wordt gezet. Hiermee is nog niet alles achter de rug, want het verzet bestaat vervolgens nog steeds. U krijgt een gewijzigde strafbeschikking thuis gestuurd. Het kan goed zijn dat u het, ook met deze gewijzigde strafbeschikking, niet eens bent. Misschien vindt u de boete buiten proporties en weigert u te betalen. In dit geval is het belangrijk om deze boete voorlopig niet te betalen. De betaaltermijn vervalt vanzelf waarna de zaak aan het Openbaar Ministerie wordt overgedragen. Deze neemt uw zaak dan vervolgens verder in behandeling. Neem vandaag nog contact met ons op via het formulier op http://www.strafbeschikking-advocaat.nl/ , en wij nemen snel en gratis contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn