Taxatieadvies van Boers en Lem

Als je in de regio Twente op zoek bent naar kwalitatief goed taxatieadvies kun je het beste contact opnemen met Boers en Lem (boersenlem.nl.) Boers en Lem is namelijk een door de jaren heen flink gegroeid bureau voor makelaardij en taxatie & advies. Bij Boers en Lem focussen ze zich op de zakelijke markt, oftewel op vastgoed voor bedrijven. Dit doen ze al sinds de start van het bedrijf op 1 september 2012, toen ze startten met enkel een team van twee makelaars en een administratief medewerkster. Door de jaren heen zijn ze heel snel gegroeid en hebben ze zich bewezen als zeer professionele partner binnen de vastgoedmarkt. Als je dus op zoek bent naar taxatieadvies in de regio Twente bij je bij Boers en Lem aan het juiste adres. Door hun jarenlange ervaring en passie voor het vak zullen ze met een advies komen dat altijd kloppend is met de werkelijkheid. De ondernemers van Boers en Lem zijn niet zomaar zo groot geworden. Op hun website lees je dat ze een enorme drive hebben, heel ambitieus zijn en werken met veel passie en focus op hun doel. Harde werkers dus, bij Boers en Lem. Dat is waarschijnlijk één van de redenen waarom zoveel bedrijven graag bij ze aankloppen voor een goed taxatieadvies, en waardoor ze uiteindelijk zo groot en succesvol zijn geworden. 

Taxatieadvies en makelaardij in één

Of je nu op zoek bent naar taxatieadvies of makelaardij in de regio Twente, je kunt voor beide disciplines bij Boers en Lem terecht. Doordat ze veel inzicht hebben in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject, taxeren en adviseren ze al jaren zeer succesvol bij bijvoorbeeld de volgende zaken:

  • Financieringsaanvragen
  • Projectontwikkeling
  • Verkoopwaardebepaling
  • Fiscale vraagstukken
  • Huurprijsvaststelling

Zoals je ziet zijn er veel meer zaken waarvoor je een taxatieadvies kunt inwinnen dan enkel in het geval van de verkoop van je pand. Voor alle bovenstaande zaken is het heel belangrijk om zo exact mogelijk de waarde van het betreffende pand te weten, en hiervoor kun je terecht bij Boers en Lem. Door hun jarenlange ervaring en expertise krijg je altijd een zeer passend taxatieadvies, aan de hand waarvan je vervolgstappen kunt gaan zetten, met welk doel dan ook. Maar ook als je op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand of je bedrijfspand wil verkopen ben je bij de makelaars van Boers en Lem op de juiste plek. Ze hebben namelijk een zeer groot netwerk en verzekeren je er op hun website van altijd het juiste pand op de juiste locatie voor je te kunnen vinden. Of, indien je juist op zoek bent naar een koper of huurder, deze aan jouw pand te linken. Gun jezelf daarom het gemak van de expertise van de medewerkers van Boers en Lem, want zij weten exact waar jouw kansen liggen in de vastgoedwereld van Twente en omgeving. 

Direct een nieuw bedrijfspand zoeken?

Als je op dit moment niet op zoek bent naar taxatieadvies, maar naar een nieuw bedrijfspand dat past bij jouw eisen en wensen, dan kun je op de website van Boers en Lem direct de handige zoekfunctie gebruiken. Daar vul je bijvoorbeeld een specifieke plaats in (als dat van belang is) en vervolgens het gewenste aantal vierkante meters en het type aanbod, zoals een winkelpand,  kantoorruimte, belegging of misschien wel enkel bouwgrond om zelf iets te ontwikkelen. Uit de zoekfunctie rolt vervolgens het aanbod dat bij de makelaars van Boers en Lem is ondergebracht. Bij interesse kun je gelijk contact met ze opnemen om het betreffende pand te bezoeken en te kijken of het past bij jou en je bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn