Tuinkamer laten plaatsen? Bekijk het brede assortiment van Ter Huurne!

Bent u de mogelijkheden aan het verkennen voor een tuinkamer bij u thuis? Heerlijk genieten van lange zomeravonden of beschut en warm in huiselijke sfeer het ‘buitengevoel’ beleven in het voorjaar of in de herfst? Het is allemaal mogelijk met een tuinkamer van Ter Huurne. Sinds 1973 zijn wij specialist in het ontwerpen, produceren en plaatsen van onder andere prachtige glazen tuinkamers. Wilt u ook tot drie seizoenen genieten van het buitenleven? Kies dan voor de uitgebreide kwaliteit mogelijkheden van Ter Huurne.

Topkwaliteit tuinkamer bestellen

Een tuinkamer is een flinke investering die u graag zorgvuldig wilt laten uitbesteden. Onze tuinkamers zijn allemaal van Nederlandse kwaliteit en worden in eigen fabriek gemaakt. Heeft u speciale maatwerk verzoeken? Dan bent u bij ons van harte welkom. Tuinkamers worden op maat ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit dat passend is bij de bestaande bouw. Wij staan bekend om duurzaamheid en eerlijke prijzen. Wanneer wij aan de slag gaan met een passend ontwerp, worden al uw wensen meegenomen. Bestaande bouw wordt nauwkeurig opgemeten en meegenomen in het ontwerp. Het eindresultaat is dan om trots op te zijn! Wilt u graag eerst advies over de mogelijkheden of bent u benieuwd hoe een tuinkamer eruit zal komen te zien bij uw woning? Vraag dan eens onze deskundige adviseurs om een vrijblijvend advies. Zes dagen per week kunt u daarvoor bij ons terecht. Benieuwd van welke kwaliteit de tuinkamers zijn en hoe ze er in het echt uitzien? Kom dan langs en bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Het is altijd handig om een foto te maken van de bestaande situatie als u bij ons komt kijken.

Geen woninguitbreiding toch meer woonoppervlakte

Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar wilt u niet gaan voor een woninguitbreiding? Dan kunt u kiezen voor de vele voordelen van een tuinkamer. Het biedt extra woonruimte en haalt het buitenleven naar binnen. Het biedt alle voordelen van een serre, maar scheelt meer dan de helft in prijs! U zit daarbij altijd beschut en schoon en heeft geen last van regen en wind in tegenstelling tot een overkapping. Met een handomdraai tovert u de tuinkamer met vouw- en/of schuifwanden om tot een open geheel om bij mooi weer nog meer te genieten van buiten en dat tot wel drie seizoenen lang.
Een tuinkamer van Ter Huurne bestaat uit aluminium profielen met glas. Hierdoor zijn de tuinkamers zeer sterk en met een poedercoating in alle mogelijke Ral-kleuren wordt uw tuinkamer helemaal passend geproduceerd! De tuinkamers zijn volledig voorzien van veiligheidsglas en kan een maximale sneeuwbelasting aan van wel 75 kg sneeuw per m2. Hiermee is het ook mogelijk om op het glas te lopen als u de tuinkamer wilt schoonmaken.

Unieke tuinkamer op maat bestellen bij Ter Huurne:

  • Geniet tot wel drie seizoenen lang van het prachtige buitenleven
  • Gemaakt van Nederlandse kwaliteit
  • Volledig naar wens ontworpen, geproduceerd en geplaatst
  • Tuinkamer zeer sterk bij wind en hevige neerslag
  • Is beloopbaar voor onderhoud en schoonmaak
  • Ideaal als u geen woninguitbreiding, maar toch meer ruimte wilt
  • Duurzaam, veelzijdig en een eerlijke prijs door productie in eigen fabriek
  • Vrijblijvend advies over de mogelijkheden
  • In alle mogelijke Ral-kleuren te coaten 
  • Uitgebreid ontwerp 

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Ter Huurne u kan bieden en nieuwsgierig welke voordelen en vrijheid een tuinkamer u zal bieden? Bezoek dan onze showroom eens in Haaksbergen te Overijssel of neem contact met ons op via onze website waar u tevens alle informatie vindt: terhuurnebv.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn