Uw auto laten ophalen door Sloperij Rotterdam

Hebt u door samenloop van omstandigheden een sloopauto waar u vanaf wilt? Of handelt u in oude auto’s, maar hebt u er enkele bij zitten die niet geschikt zijn voor de verkoop? Als u met de handen in het haar zit over uw kapotte auto’s, kunt u terecht bij Sloperij Rotterdam. Sloperij Rotterdam koopt oude, kapotte, onverkoopbare auto’s in tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Denkt u bijvoorbeeld aan de Opel Corsa die al jaren staat te verstoffen in de garage. U kunt er niet meer in rijden, maar u weet niet waar u uw auto moet laten. U wilt het voertuig natuurlijk niet zomaar ergens achterlaten. Dat is slecht voor het milieu, en ergens hebt u het gevoel dat u er nog wel wat voor kunt krijgen. Het is echter te duur om de auto weer op te laten knappen, en u hebt daar zelf ook geen tijd voor. Dan is het tijd om Sloperij Rotterdam te bellen en uw sloopauto op te laten halen. Dan hebt u weer plek in uw garage voor andere spullen of een nieuwe auto. Bovendien ontvangt u een bedrag voor uw oude auto waarmee u een nieuwe auto kunt kopen. U bent dus van uw oude rommel af, en ontvangt er bovendien ook nog geld voor. Als dat niet aantrekkelijk klinkt! Bovendien biedt Sloperij Rotterdam zeer aantrekkelijke voorwaarden als u uw oude auto wilt inleveren. Als u overweegt uw oude auto in te leveren moet u zeker contact opnemen met Sloperij Rotterdam. U bent voor u het weet af van uw voertuig en u kunt zorgeloos op zoek naar een nieuwe auto. Een kind kan de was doen!

Wat kan Sloperij Rotterdam voor u betekenen?

Als u een oude auto in uw garage hebt staan, kunt u daar nu vanaf komen door met Sloperij Rotterdam te bellen. Contact opnemen met Sloperij Rotterdam is erg eenvoudig. U kunt 24 uur per dag bellen met een medewerker van de Sloperij. Het sloopbedrijf is bovendien zeven dagen per week open, zodat u ook direct na een ongeval uw sloopauto al op kunt laten halen door het sloopbedrijf. Als u het sloopbedrijf belt wordt er overlegd over de ophaallocatie en de prijs die u ontvangt voor het inleveren van uw auto. Daardoor weet u direct waar u aan toe bent. Meestal is het mogelijk om uw auto binnen 24 uur na uw telefoontje al op te halen. U kunt dus in veel gevallen uw auto gewoon laten staan waar deze zich bevindt. Dan zorgt Sloperij Rotterdam er voor dat de auto op die locatie wordt opgehaald. Het is mogelijk om op allerlei locaties met een medewerker van Sloperij Rotterdam af te spreken. Daarbij kunt u denken aan Rotterdam, omliggende dorpen, maar ook omliggende steden zoals Den Haag, Delft of Leiden. Als u contact opneemt spreekt een medewerker met u af waar de afspraak plaatsvindt. Omdat u er samen voor zorgt dat u zo snel mogelijk van uw oude auto af komt, neemt het regelen van deze zaken weinig tijd en moeite in beslag. Dat is wel zo prettig!

Overige service

Maar de snelle service en het ophalen van de auto waar u wilt, is niet de enige service die Sloperij Rotterdam u biedt. Het is ook mogelijk de autoverzekering ter plaatse op te zeggen, alsmede te zorgen voor het afschrijven van de auto. Dat betekent dat u ook niet langer verantwoordelijk bent voor het betalen van de wegenbelasting. Al uw zorgen rondom uw sloopauto verdwijnen als sneeuw voor de zon als u eenmaal contact hebt opgenomen met Sloperij Rotterdam. Als u geïnteresseerd bent geraakt in het verkopen van uw sloopauto, of een van uw bekenden moet van sloopauto’s af, neem dan vrijblijvend contact op met Sloperij Rotterdam voor de afhandeling van uw oude auto. Ook als u uw tweedehands auto hebt aangeboden voor verkoop, maar u komt er door het grote aanbod niet meer vanaf bent u welkom bij het sloopbedrijf. Bijna elk type auto in elke staat kan bij overleg worden ingeleverd. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in de handel in sloopauto’s en weten altijd welk bedrag passend is als u een of meerdere auto’s inlevert. Door deze jarenlange expertise weet u zeker dat u een goede prijs ontvangt en de beste service kunt verwachten. U kunt ook uw auto inleveren die niet door de APK gekomen is. Als u deze auto niet wilt laten opknappen, bijvoorbeeld omdat de kosten daarvoor te hoog zijn, is uw auto zeer welkom bij de Sloperij. De verschillende onderdelen van de auto worden hergebruikt, of op een efficiënte manier verwerkt tot onschadelijk afval. Omdat er veel verschillende onderdelen in auto’s zitten is het vaak mogelijk enkele daarvan opnieuw te gebruiken. Sloperij Rotterdam heeft contact met veel sloop- en autobedrijven die samen met het sloopbedrijf er voor zorgen dat alle onderdelen van de sloopauto een nieuw thuis krijgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de bestemming van uw sloopauto. Er wordt altijd gezorgd voor een nette afhandeling. De meeste klanten van het sloopbedrijf raden daarom altijd Sloperij Rotterdam aan als sloopbedrijf indien er sprake is van een verzameling oude auto’s. In het geval u te maken krijgt met een kapotte, oude auto, denkt u daarom dan eens aan Sloperij Rotterdam. Wij zien u graag tegemoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn