Veelzijdige schoenmaker met drie vestingen

Tegenwoordig kun je zelfs de schoenmaker online vinden. Dit geldt ook voor schoenmaker Flink. Dit bedrijf heeft wel drie vestigingen in de provincie Overijssel. De service en diensten zijn echter beschikbaar voor iedereen in Nederland. Dit komt omdat deze schoenmaker ook veel online aanbiedt. Het is zelfs mogelijk om je schoenen op te sturen voor reparatie en ze vervolgens weer thuis terug te ontvangen binnen 5 á 6 dagen. Het bedrijf bestaat uit de volgende vestigingen:

  • Schoenmakerij Flink Almelo: voor schoenreparatie, sleutelservice, lederwaren, graveren, online verkoop en online schoenreparatie
  • Schoenmakerij Flink Hengelo: voor schoenreparatie, aanpassingen en correcties
  • Schoenmakerij Flink Nijverdal: voor schoenreparatie, sleutelservice, lederwaren en Eastpak tassen

Zoals je ziet gaat het bij deze onderneming niet alleen om schoenen, maar is het echt van alle markten thuis. Je kunt er niet alleen terecht voor reparatie, maar ook om producten te kopen. Zelfs online kun je deze producten kopen. Dit is ideaal als je een echte doe-het-zelver bent. Je kunt namelijk ook losse onderdelen van schoenen kopen en deze zelf vervangen. Laat je dit liever aan een specialist over dan staan we graag voor je klaar. De vestigingen zijn 6 dagen per week geopend (met uitzondering van Nijverdal). Maar opsturen kan natuurlijk altijd.

De moderne schoenmaker

Als schoenmaker gaat Flink mee met de tijd. Hiermee bedoelen we niet alleen de webwinkel en de online schoenreparatie. Dit bedrijf biedt moderne service aan zoals internetbankieren. Je kunt geld gemakkelijk en veilig overmaken met de Nederlandse online betaalmethode iDeal. Zelfs PayPal is beschikbaar voor internationale betalingen. Op deze manier kun je direct en gemakkelijk geld overmaken. Ook op sociale media is deze schoenmaker actief. Op vrijwel alle platformen kun je ze vinden voor meer informatie. Denk hierbij aan Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en zelfs Instagram. Je kunt er dus zelfs Instagram foto’s bekijken om zo een beter idee te krijgen van de diensten en producten van het veelzijdige bedrijf. Misschien vraag je je af wat een schoenmakerij op sociale media moet, maar je zult zien het nog niet zo gek is. Je kunt er recensies van andere klanten lezen en je kunt er zelf je ervaringen delen. Je kunt er ook vragen stellen en informatie vinden. Het adres en de openingstijden zijn er bijvoorbeeld ook te lezen. Dankzij deze platformen is er tegenwoordig veel meer interactie tussen onderneming en klant. Maar tegelijkertijd blijft dit schoenmakersbedrijf ‘ouderwets’ persoonlijk en betrouwbaar. En ook de producten zijn er nog steeds degelijk.

Betrouwbare service en diensten

Je kunt er op vertrouwen dat schoenmaker Flink goede service en diensten levert. Dit doet het bedrijf ook al jaren (de vestiging in Almelo bestaat al sinds 1928). Bovendien is deze schoenmaker onderdeel van verschillende vakgroepen en stichtingen. Het gaat hier om de VSS (Vakgroep Schoenreparatie Specialisten), de SSIA (Shoe Service Institute of America), de NSV (Nederlandse Schoenmakers Vereniging) en de Stichting Schoenmakers Gilde. Kortom, je kunt hier met recht spreken van een officieel erkend bedrijf. Maar ook de recensies op de website en sociale platforms kunnen je hier een goed beeld van geven. Hier zie je de meningen van klanten die in de praktijk hebben ervaren hoe de service en diensten van dit bedrijf zijn. Je vindt er ook allerlei foto’s van producten die door de onderneming geleverd zijn. Misschien is dit nog wel de beste manier om uit te vinden of jij ook hier terecht kunt voor het product of de service die je nodig hebt. Neem ook gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. De medewerkers staan graag voor je klaar om je hiermee verder te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn