Vernieuw uw kantoorinrichting bij Kato

De afgelopen jaren zijn er veel dingen veranderd wat betreft de kantoorinrichting bij bedrijven. De focus is veel meer gekomen op efficiëntie en flexibiliteit, in plaats van aanwezigheid op locatie. Hierdoor moeten bedrijven zich aanpassen qua interieur, ze moeten meer flexibele werkplekken maken en hun werknemers stimuleren in het werken hoe en wanneer zij het willen. Er is meerdere keren aangetoond dat dit de productiviteit van werknemers verhoogt en daarmee uw bedrijf laat groeien. Een van de beste keuzes in Nederland wat betreft het vernieuwen van uw kantoorinrichting is Kato. Ze zijn zeer ervaren in het creëren van perfecte werkruimtes en groeien altijd goed mee met de huidige trends. In hun webwinkel kan je een enorm aanbod aan moderne kantoormeubelen en andere kantoorartikelen vinden. Hiernaast zijn ze ook nog eens zeer scherp geprijsd. Kato staat dan ook bekend als een bedrijf dat de perfecte combinatie weet te vinden tussen design en budget.

Waarom kiezen voor Kato voor uw kantoorinrichting?

Zoals gezegd is er een trend gaande naar flexibiliteit en efficiëntie in het bedrijfsleven. De kantoorinrichting moet hier natuurlijk in meegaan, anders werken moderne mensen in een oude omgeving, wat de productiviteit erg kan verslechteren. In een moderne en flexibele werkomgeving schijnen werknemers zich namelijk fijn te voelen en daarom ook beter en harder te werken. U moet hier dus ook in meegaan met uw bedrijfsomgeving. Een perfecte start is om eens een kijkje te nemen in de webwinkel van Kato op katoprojecten.nl. De voornaamste redenen waarom wij denken dat u voor Kato moet kiezen voor uw kantoorinrichting zijn:

  • Kato kan u adviseren in het zoeken van een kantoorinrichting
  • Kato is een partner van Gispen
  • bij Kato krijgt u volledige service
  • Kato werk nauw samen met interieurspecialisten
  • Kato regelt de verkoop, levering en de installatie van de kantoorartikelen

Ten eerste zorgt Kato al meer dan twintig jaar voor advies op maat voor kantoorinrichting van diverse soorten bedrijven. Ze beseffen zich goed dat het kiezen van ene kantoorinrichting een moeilijke opgave is en zetten zich daarom altijd tot het uiterste in om met u de ideale werkomgeving te ontwerpen. Het kiezen van een goede inrichting is een erg ingewikkeld proces, u moet rekening houden met heel veel verschillende dingen, zoals de verlichting, vloerbedekking, meubels, kleuren, vormen enzovoorts. Als u dit zonder hulp wil doen dan raken de meeste mensen in de problemen, vooral omdat ze daarnaast ook nog een bedrijf moeten runnen. De ervaren medewerkers van Kato kunnen u wat werk uit handen helpen en zijn gespecialiseerd in het op maat uitkiezen van de perfecte inrichting voor uw bedrijf. Daarnaast is Kato een erkende partner van vele grote merken zoals Gispen. Omdat ze partner zijn van deze merken kunnen ze altijd de beste kwaliteit garanderen en zijn ze erg betrouwbaar in de levering. Hierdoor kunt u altijd uitgaan van de diensten die Kato beweert te volbrengen. Als derde houdt de dienst van Kato niet op bij het leveren van kantoormeubelen. Ze doen namelijk ook aan gehele project inrichting. Ze hebben vele deskundige mensen bij hun werken die u tijdens het gehele proces van kantoorinrichting kunnen begeleiden en adviseren. Ze hebben een kantoor voor volledige project inrichting in Rotterdam en in Amsterdam, hier kunt u terecht voor meer informatie en advies. Als vierde is het een groot voordeel van Kato dat ze samenwerken met veel interieurspecialisten. Deze mensen kunnen u helpen op de ideale kantoorinrichting samen te stellen gebaseerd op de nieuwste trends. Ook helpen deze specialisten om in uw kantoorinrichting rekening te houden met ergonomie. Een gezonder en actieve werkhouding schijnt namelijk de productiviteit te bevorderen maar zorgt er ook voor dat het ziekteverzuim afneemt. Bij Kato kunt u geadviseerd worden over alle mogelijkheden wat dit soort extra’s betreft. De specialisten kunnen uw ook enorm helpen met gecompliceerde keuzes door een 3D visualisatie te maken. Op deze manier kunt u een heel duidelijk beeld krijgen van hoe uw kantoorinrichting er uit kan komen te zien en zo kunt u meteen zien wat u wel en niet bevalt. Als laatste is het ideaal aan Kato dat ze zowel de verkoop en levering als installatie regelen. U hoeft dus maar bij een bedrijf te zijn voor de hele levering. U kunt op de duidelijke website meubels en andere artikelen bestellen die vervolgens door medewerkers van Kato worden thuisbezorgd en in elkaar gezet. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het tillen en het ingewikkelde in elkaar zetten, het wordt allemaal voor u gedaan. Als u meer dan 150 besteed aan kantoorinrichting dan is het ook nog eens kosteloos.

Ga naar de website en ervaar het zelf

Het beste is om zelf eens een kijkje te nemen in de webshop en te kijken of de meubels u bevallen. U weet namelijk dat het helemaal goed zit met de service en begeleiding bij Kato. Als u meer informatie wil over de kosten van de diensten van Kato kunt u ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen op de website. Daarnaast kunt u ook bellen naar de klantenservice of een email sturen al u vragen heeft. De klantenservice is tegen normale beltarieven te bereiken. Een email kan verstuurd worden via het contactformulier die u op de website kan vinden bij contact. Als u de meubels in levenden lijve wil zien heeft u ook de optie op langs te gaan bij de showroom die Kato heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn