Vleesmachine van van Uhm

Bent u op zoek naar een professionele vleesmachine? Dan bent u bij van Uhm helemaal op het juiste adres. Wij hebben een zeer grote groep aan afnemers die kiezen voor van Uhm vanwege haar trouwe service en uitstekende kwaliteit. Verschillende slagerijen en fabrieken kopen bij ons telkens weer de beste vleesmachine. Wij verkopen de vleesmachine van de beste kwaliteit die zich laat voorstaan op een zeer grote kracht en een solide uitstraling. Waarvoor kunt u de vleesmachine allemaal gebruiken. Zoals het woord al enigszins verraadt kunnen wij u vertellen dat de vleesmachine hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het snijden en of maken en verwerken van vlees. Dat kan gaan om verschillende soorten vlees. De machine is geschikt voor tal van vleesbereidingen. Wij bieden machines die zeer goed en makkelijk te reinigen zijn. Dat is een belangrijke waarde van onze machines omdat wanneer u als bedrijf met bederfelijke producten werkt, hygiëne altijd hoog op de agenda moet en zal staan. Daarom besteden wij altijd veel aandacht aan de hygiëne en komt de vleesmachine met een uitgebreide handleiding als het gaat om hoe het apparaat moet worden schoongemaakt en onderhouden. Het is wellicht een open deur, maar niet ieder bedrijf is zich bewust van de impact die het goed onderhouden van een product kan hebben. Het is van het grootste belang om als u een vleesmachine koopt, deze goed te onderhouden zodat deze machine lang mee gaat. Wij verkopen verschillende soorten machines zoals de clipmachine, de gehaktmolen en verschillende soorten slicers. Welk soort machine u het beste aan kunt schaffen hangt altijd van een aantal zaken af zoals:

  • de doeleinden waarmee u de machine wilt gebruiken
  • de intensiteit die de machine voor het gebruik moet hebben
  • de regelmaat waarmee u de machine wilt gebruiken
  • de prijs die u wilt betalen voor de machine
  • het soort vlees dat u voornamelijk wilt snijden

De vleesmachine aanschaffen

Online de beste vleesmachine aanschaffen; dat doet u bij van Uhm. Ons assortiment is zeer breed. Niet alleen verkopen wij diverse soorten snijmachines, u kunt bij ons ook terecht voor mengmachines, reinigingsmachines en diverse injectoren. De keuze die u maakt uit het soort machine is altijd afhankelijk van de manier waarop u de machine gaat gebruiken. Een aantal factoren die gelden hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wat voor soorten vlees en tegen welke prijs wilt u de snijmachine aanschaffen? Omdat uw wensen altijd zeer specifiek zijn, bieden wij onze toekomstige klanten de mogelijkheid om de vleesmachine uit te testen. Op het moment dat u een van onze machines uit wilt testen, dan gebeurt dat uiteraard onder begeleiding. U leert zo welke machine het beste past bij uw situatie. Wij proberen u altijd de beste keuze te laten maken. Dat is voor u en ook voor ons als aanbieder van de beste snijmachine heel erg belangrijk. Door bij ons de machine van uw keus te testen, weet u zeker dat u ook de juiste keuze maakt en dat is erg belangrijk als u een van onze producten aan wilt schaffen. Wij hebben voor het uitvoeren van de tests een eigen ruimte waar u terecht kunt en waar altijd begeleiding aanwezig is om u zowel te helpen met de test als om u te bedienen van advies. Bekijk ons assortiment altijd eerst online. Dat kunt u helemaal op uw gemak doen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze klanten zijn altijd erg tevreden en onze jarenlange ervaring heeft tot een geweldige groep trouwe klanten geleid die nog altijd de vleesmachine gebruiken van van Uhm. Binnen de voedingsindustrie zijn wij een grote speler. U kunt ook terecht bij ons voor andere zaken omtrent de verwerking en de verpakking van vleesproducten. Mocht u net een bedrijf gestart zijn en heeft u vragen over onze branche, dan nodigen wij u van harte uit om al uw vragen te stellen. Wij helpen u graag verder.

Veiligheid, effectiviteit, hygiëne en kwaliteit

Kwaliteit, effectiviteit hygiëne en veiligheid zijn vier woorden waar wij bij van Uhm veel waarde aan hechten. Het gebruiken van een vleesmachine is een manier om sneller te produceren. Daarom maken veel bedrijven gebruik van onze machines. Maar wanneer wordt het als ondernemer tijd om over te gaan op een dergelijke investering. Dat hangt helemaal af van uw groei en het soort bedrijf dat u bent. Ook voor deze vraag kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de machinerie aanbieden die past bij uw productie. Een punt wat natuurlijk zeer relevant is voor het kiezen van de juiste vleesmachine is het punt ‘effectiviteit’. Dit is iets wat heel erg belangrijk is. Hoe beter de machine van uw keus past bij uw productie, hoe effectiever u zal zijn. Natuurlijk staat ook kwaliteit van onze producten altijd hoog in het vaandel. Wij werken alleen maar met producten van het beste materiaal. Hoe goed het materiaal is, kunt u zien aan alle klanten die u voorgingen en die sinds jaar en dag met heel erg veel goede ervaringen gebruik maken van onze machines. Van Uhm is de naam van ons bedrijf en het is de achternaam van Albertus die het bedrijf een jaar na de Tweede Wereld Oorlog oprichtte. Hij begon klein door producten in de omgeving Twente aan de man te brengen maar groeide al snel uit tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Een familiebedrijf met de beste materialen: Daarvoor bent u bij van Uhm helemaal aan het juiste adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn