Waar bestel je rondzeefdruk producten?

Als bedrijf zijnde is het heel leuk om af en toe aan reclame te doen. Een hele leuke manier om je bedrijfsnaam of slogan onder de mensen te krijgen is door producten weg te geven, bijvoorbeeld door evenementen te sponsoren of mee te geven als je afspraken met klanten hebt. Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om producten van jou logo te voorzien moet je bij VKprint wezen. Daar kun je namelijk gebruik maken van een super handige techniek genaamd rondzeefdruk. Dit is een manier van drukken waarbij het object dat bedrukt moet worden een cilinderachtige vorm heeft. Normaal gesproken zijn deze producten heel moeilijk te bedrukken maar met deze druktechniek kan dat allemaal wel. Deze is namelijk speciaal gemaakt om dat soort cilindervormige producten te bedrukken, en zeer geschikt voor producten zoals bidons, mokken, maatbekers en dat soort dingen. Zolang het item een cilindervorm heeft kan het worden bedrukt met de rondzeefdruk techniek, en VKprint is hier zeer specialistisch in dus twijfel niet als je zoekt naar een geschikte partij om jouw sponsorartikelen te laten bedrukken.

Rondzeefdruk met meerdere kleuren

Bij VKprint kun je cilindervormige producten bestellen en deze door middel van rondzeefdruk laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw logo, slogan of andere leuke print. Dit hoeft niet per se in één enkele kleur, je kunt namelijk meerdere kleuren kiezen. Met rondzeefdruk is dat allemaal mogelijk, ondanks dat het een wat ingewikkeldere manier van drukken is. Je hoeft je ontwerp dus niet af te laten hangen van het aantal kleuren dat je kunt laten drukken, bij VKprint gebruiken ze rondzeefdruk op zo’n manier dat je meerdere kleuren kunt kiezen, wel zo mooi! 

De verschillende druktechnieken van VKprint

Bij VKprint kun je terecht om jouw sponsorartikelen te laten bedrukken door middel van de rondzeefdruk techniek. Dit is een super handige druktechniek met hele mooie resultaten, maar als je producten hebt die niet cilindervormig zijn of je hebt simpelweg net iets anders in gedachte dan kun je ook een van de andere druktechnieken gebruiken waarin VKprint zich heeft gespecialiseerd, namelijk:

  • Tampondruk en tamponprint
  • Vlakzeefdruk
  • Textieldruk
  • Blinddruk
  • Transferdruk

Elke druktechniek heeft weer andere kenmerken dan de eerder genoemde rondzeefdruk, maar doordat VKprint zich heeft gespecialiseerd in al deze verschillende druktechnieken kun je ervan op aan dat het resultaat altijd super professioneel zal zijn. Ze hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring met het gebruiken dan al deze verschillende druktechnieken. U kunt bij ze terecht voor alle producten die u wilt laten bedrukken, maar die zich door hun afwijkende formaat niet lenen voor bedrukking bij een reguliere drukkerij. Een normale drukker heeft namelijk doorgaans geen rondzeefdruk staan en dus ben je voor producten met dat formaat of die specifieke vorm afhankelijk van een drukker die zich specialiseert in druktechnieken zoals de eerdergenoemde rondzeefdruk, vlakzeefdruk of textieldruk. Vooral de laatste wordt vaak gebruikt, voornamelijk voor bedrijven die t-shirts willen laten bedrukken of andere bedrijfskleding voor hun werknemers. Met de textieldruk techniek van VKprint.nl is vrijwel alles mogelijk, op heel veel verschillende soorten textiel. Wat voor druktechniek je ook nodig hebt, bij VKprint ben je zeker aan het juiste adres! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn