Waar kan je een anti-legionella douchekop kopen?

Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar een klein huisje gekocht in Drenthe. Wij hebben het huisje gekocht voor onszelf, om te kunnen genieten van de omgeving, maar wij verhuren het huisje ook aan toeristen. Wij wonen zelf in de randstad en hebben niet de mogelijkheid om elk weekend heen en weer te rijden, maar proberen het huisje vier keer per jaar te bezoeken. Tot nu toe hebben wij nog zo vaak het huisje kunnen verhuren en hierdoor staat het huisje soms voor een langere periode leeg. Als er een langere periode geen water stroomt door de leidingen, dan loop je het risico op een legionella besmetting. Wij wilden natuurlijk een besmetting voorkomen, daarom besloten wij om een anti-legionella douchekop te kopen. Via de website legionelladouchekoppen.nl konden wij een goede en veilige douchekop kopen voor een goede prijs en die hangt nu in de badkamer. Mijn vrouw en ik komen al jaren graag in Drenthe en vinden het een fijne omgeving om tot rust te komen. Wij hebben allebei een drukke baan en in de randstad gaat het leven wat sneller dan in Drenthe, wij vinden het fijn om hier te komen en te genieten van de natuur en de leuke dorpjes en stadjes die er te bezoeken zijn. Het leek ons een verstandige investering om er een huisje te kopen, zodat wij hier zelf van kunnen genieten, maar ook het huisje kunnen verhuren aan toeristen. Het huisje staat echter soms ook een langere periode leeg, waardoor het ons verstandig leek om een anti-legionella douchekop te kopen. Wij kunnen niet elke keer naar het huisje rijden en de kranen door te spoelen wanneer er gasten komen. Met een anti-legionella douchekop weet je zeker dat er geen risico is op een besmetting, dit vinden wij fijn voor onszelf, maar natuurlijk ook voor de gasten.

Een goede anti-legionella douchekop online gekocht

Mijn vrouw en ik zochten naar bedrijven waarbij wij een anti-legionella douchekop konden kopen en kwamen al snel verschillende websites tegen. Een van de websites die wij gevonden hadden was legionelladouchekoppen.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten die legionella bestrijden en alle producten hebben de juiste certificaten. Zij verkopen douchekoppen, maar ook bijvoorbeeld filters en wij vonden al snel een mooie anti-legionella douchekop voor een goede prijs. Op de pagina staat veel informatie en wij wisten direct hoe lang de douchekop ons zou beschermen van een legionellabestemming. Wij kochten het artikel en onze bestelling zou al snel geleverd worden.

Geen zorgen meer over een besmetting

Wij hebben sinds een aantal maanden de anti-legionella douchekop in de badkamer hangen van ons huisje en zijn erg blij met de aankoop. Na drie maanden gebruik kunnen wij simpel weg het filter vervangen en dan hebben wij weer volop bescherming. Wij zijn erg blij met onze aankoop en weten hiermee zeker dat ons gasten en wij geen risico lopen. Voor het kopen van een anti-legionella douchekop raden wij legionelladouchekoppen.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in anti-legionella producten
  • Alle artikelen hebben de juiste certificaten
  • Onze bestelling werd snel geleverd
  • Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken over een besmetting
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn