Waar kan je een trouwauto huren in Amsterdam?

Mijn vrouw en ik zijn begin deze maand getrouwd en hebben een prachtige bruiloft gehad. Ik wist dat mijn vrouw er een grote en speciale bruiloft van wilde maken en dat wilde ik ook graag. Een bruiloft is een zeer speciaal moment en dan moet je er een mooie dag van maken. Wij wilden voor onze aankomst graag een mooie trouwauto huren in Amsterdam en hadden dit gedaan bij het bedrijf huureenengelsetaxi. Bij dit bedrijf konden wij voordelig een prachte auto huren inclusief chauffeur. Mijn vrouw en ik kregen zes jaar geleden een relatie en ik wist altijd al dat zei wilde trouwen. In het begin van onze relatie kwam dit al ter sprake en zij gaf aan dat zij het groots wilde vieren, omdat dit een unieke dag zou worden. Bijna twee jaar geleden vroeg ik aan haar ten huwelijk en sindsdien hebben wij veel geld gespaard. Wij vonden het niet erg om wat langer te wachten met trouwen, want wij wilden er een mooi feest van maken en veel mensen uitnodigen. Mijn vrouw had al veel idee├źn over de bruiloft, maar ik had ook veel inbreng. Ik wilde graag een mooie trouwauto huren in Amsterdam en gelukkig was zij het daar mee eens. Wij hadden een zeer mooie locatie gevonden om te trouwen en dan kan je niet aankomen met een normale auto. Als je veel moeite doet om een mooi pak en trouwjurk uit te zoeken, dan hoort daar ook een geschikte trouwauto bij. Het leek mij leuk om een klassieke trouwauto te huren in Amsterdam en dit had mijn vriendin ook het liefste. Wij wisten niet waar wij dit konden doen, maar besloten om dit ruim van te voren uit te zoeken.

Een trouwauto huren in Amsterdam bij huureenengelsetaxi

Toen wij online zochten naar bedrijven om een trouwauto te huren in Amsterdam, kwamen wij de website van huureenengelsetaxi.nl tegen. Bij dit bedrijf is het mogelijk om verschillende klassieke auto’s te huren en wij vonden al snel een auto die wij erg mooi vonden. Wij wilden ook graag een chauffeur boeken, maar die zitten altijd inbegrepen bij het boeken op deze website. Wij namen contact op met het bedrijf en gelukkig was het mogelijk om de trouwauto te huren in Amsterdam op onze trouwdatum. Wij vonden de prijs voor het huren van een trouwauto erg voordelig en besloten om direct de datum en auto te reserveren.  

Een prachtige aankomst

Begin deze maand was de dag van onze bruiloft en wij hebben een erg mooi feest gehad. Van te voren kregen wij te horen dat de trouwauto onderweg was en de auto stond netjes op tijd voor de deur. De auto zag er prachtig uit en kwam precies overeen met de foto’s die wij gezien hadden op de website. Mede door de trouwauto hadden wij een prachtige aankomst en begon onze bruiloft goed. Wij raden huureenengelsetaxi aan voor een trouwauto huren in Amsterdam.

  • Bij dit bedrijf kan je verschillende klassieke trouwauto’s huren
  • De auto’s komen altijd met een chauffeur
  • Wij vonden de prijs voor het huren erg goed
  • De auto zag er prachtig uit 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn