Waar kan je leuke vloerstickers en raamstickers bestellen?

Sinds deze maand werken wij vanuit een nieuw kantoor en ik vind het belangrijk dat de decoratie bij het bedrijf past. Ik wil graag dat onze klanten en medewerkers door te lopen door het kantoor al een gevoel hebben waarvoor het bedrijf staat. Het bedrijf is jong en modern en de werknemers zijn dit ook. Ik wilde graag raam- en vloerstickers plaatsen door het kantoor heen, zodat dit voor een speels en leuk effect zou zorgen. Ik zocht naar een bedrijf waar ik op maat gemaakte vloerstickers en raamstickers bestellen kon en kwam uit bij stickersnow.com. Bij dit bedrijf kon ik gemakkelijk stickers op maat laten maken en de stickers passen erg leuk bij het bedrijf en het kantoor. De afgelopen jaren werkten wij vanuit een wat ouder kantoor en wij wilden hier graag weg. Het is echter niet gemakkelijk om voor een goede prijs een goed te bereiken en moderne te huren, maar gelukkig vonden wij een goede optie. Wij wilden graag verhuizen aan het einde van ons contract en ondertussen werkten wij aan het nieuwe kantoor. Samen met een bedrijf had ik een heel ontwerp laten maken voor het nieuwe kantoor en het leek mij leuk om vloerstickers en raamstickers te bestellen. Ik had dit ook bij andere jonge en moderne bedrijven gezien en vond dit er altijd erg leuk uitzien. Het bedrijf dat het ontwerp gemaakt had voor het nieuwe kantoor, vond dit ook erg leuk en wij besloten om verder te gaan met dit idee. Ik vond een bedrijf dat de stickers kon ontwerpen, daarna moesten wij alleen nog de raamstickers en vloerstickers bestellen en op maat laten maken. Een week later ontving ik het ontwerp voor de stickers en ik zou op zoek gaan naar een bedrijf waarbij wij ze konden kopen.

Vloerstickers en raamstickers bestellen bij stickersnow.com

Toen ik online zocht naar een bedrijf waarbij wij onze eigen raamstickers en vloerstickers bestellen konden, vond ik al snel de website stickersnow.com. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan stickers en kan ook stickers op maat maken. Zij maken vaak stickers voor bedrijven en konden ons ook helpen. Via de website kon ik gemakkelijk zelf ons stickers laten maken met behulp van hun online tool. Ik besloot om bij dit bedrijf Vloerstickers en raamstickers te bestellen, omdat zij de stickers voor een goede prijs konden maken en een goede online score hadden. 

De stickers zijn erg leuk in ons kantoor

Raamstickers en vloerstickers bestellen was een goed idee, want ze staan erg leuk in het nieuwe kantoor. De stickers zien er mooi uit en hebben een goede kwaliteit, ze blijven goed zitten wanneer je er overheen loopt en zijn slijtvast. De bestellen werd snel geleverd en de artikelen waren netjes verpakt. Wij hadden een goede ervaring met stickersnow.com en raden daarom dit bedrijf aan om vloerstickers en raamstickers te bestellen.

  • Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan stickers
  • Je kan bij hun stickers op maat laten maken
  • Met de tool kan je gemakkelijk aan de slag
  • Wij zijn erg blij over de kwaliteit van de stickers  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn