Waar kun je een magenta webshop maken?

Wil je binnenkort starten met een eigen webshop? Slim! Ondanks dat er al velen zijn is er nog ruimte genoeg voor meer… Een magenta webshop maken kun je het beste bij Creative CT doen. Daar zijn ze gespecialiseerd in het bouwen van webshops en hebben ze jarenlange ervaring. Bovendien bouwen ze al deze webshops in het platform magenta en wezen ze er dus alles vanaf. Niet voor niets, want een magenta webshop maken biedt jou als webshophouder vele voordelen. Het platform is heel slim ingericht en maakt de ervaring zowel voor jou als voor de klant gemakkelijk en overzichtelijk. Jij kunt als webshophouder zelf producten toevoegen, foto’s, tekstpagina’s en kortingscodes, en ook voor de klant zitten er veel voordelen verbonden aan een magenta webshop, zoals:

  • Reviews achter kunnen laten
  • Heel gemakkelijk kunnen bestellen en afrekenen
  • Een volledige responsieve (oftewel schaalbare) website
  • Een hoge gebruiksvriendelijkheid op de website

Het allerbelangrijkste voor jou als webshophouder is natuurlijk dat de klant gemakkelijk een bestelling kan plaatsen en deze kan afrekenen zonder af te haken. Dat krijg je voor elkaar door het proces van bestellen en betalen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kun je het beste en magenta webshop maken want magenta heeft een heel slimme one-page-checkout ontwikkeld. Dit wil zeggen dat klanten op één en dezelfde pagina al hun gegevens invullen, keuzes omtrent de bestelling maken en de betaling regelen. Die biedt de klant veel overzicht, en hij hoeft zo niet door meerdere stappen geleid te worden, wat vaak resulteert in een ‘abandon cart’, oftewel een niet volledig afgeronde bestelling.

Wat kost een magenta webshop maken?

Het is lastig te zeggen wat een magenta webshop maken precies kost, want dat is heel erg afhankelijk van hoe uitgebreid je de shop wilt hebben. Met dit platform is volledig maatwerk mogelijk, wat wil zeggen dat je de wedbouwer een webshop kunt laten bouwen dit exact voldoet aan jouw eisen en wensen. Je kunt daarvoor in de plaats echter ook kiezen voor een wat meer standaard webshop met wat minder maatwerk. Afhankelijk daarvan hangt er een prijskaartje aan. Als je een magenta webshop maken wilt dan kun je Creative CT het beste gewoon een offerte op maat laten maken. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en wat het je zou gaan kosten. Je kunt dan altijd nog besluiten om het even uit te stellen of eventueel minder uitgebreid maatwerk te laten uitvoeren.

Hoe maak je je webshop groot?

Een magenta webshop maken en je inschrijven bij de Kamer van Koophandel is natuurlijk stap één. Daarna is het zaak dat je je webshop doet groeien. Dit doe je door op een slimme manier online marketing te voeren. Je moet veel aandacht besteden aan de SEO van je website, en dus de juiste zoekwoorden gebruiken. Daarnaast verwacht een groot deel van je (toekomstige) klanten dat je op social media zit. Daar kun je updates geven over producten en mensen laten weten als je iets nieuws hebt, of gewoon inspiratie delen. Je magenta webshop maken en laten groeien zijn echt twee verschillende dingen, dus besef je dat je nog lang niet klaar bent als je site af is. Eigenlijk is dat pas het begin. Met een goede strategie kom je er echter wel, en heb je binnen de kortste keren een goedlopende webshop waar je lekker aan verdient. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn