Waarom je voor Magento zou moeten kiezen

Toen ik vorig jaar mijn diploma heb gehaald heb ik het plan gevat om mij meteen maar te gaan storten op de oprichting van mijn eigen webwinkel. Dit leek mij altijd al leuk en omdat ik heel graag handel in dingen leek het mij een goed idee om een webwinkel te gaan maken. Op die manier hoopte ik dat ik mijn kennis in kon zetten om de wereld een stukje mooier te maken. Ik ben namelijk al heel lang van mening dat wanneer je maar genoeg mooie spullen kunt kopen, je daar uiteindelijk gelukkiger van zult worden. Omdat het probleem hier vaak ligt bij de kant van het aanbod, leek het mij goed om hier iets aan te veranderen en mij zelf op dit gebied te gaan profileren. Vandaar dat ik dus meteen stappen heb ondernomen om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een webwinkel creƫren. Ik kwam er al snel achter dat je goede software moet hebben om de site te ontwikkelen. Via het internet, hoe kan het ook anders, ontdekte ik dat je Magento moet gaan gebruiken wanneer je graag stappen wilt zetten. Ik moet u bekennen dat ik een tijdje geleden nog nooit van Magento had gehoord en wie mij destijds dus gevraagd had wat Magento was, die had ik het antwoord schuldig moeten blijven. Vandaar dat ik mij eerst maar eens ben gaan verdiepen in het fenomeen Magento. Al heel snel ontdekte ik dat heel veel bedrijven gebruikmaken van Magento en dat was, zo veronderstelde ik, waarschijnlijk niet zonder reden. Vandaar dat ik mij eens grondig ben gaan verdiepen in Magento en al heel snel kwam ik allerlei interessante informatie over Magento tegen. Het werd mij zeer langzaam, maar wel op zeer indringende manier, duidelijk dat je heel veel moois met Magento kunt bereiken. Het is namelijk een open source software waarmee je in een kort tijdsbestek een mooie webwinkel kunt bouwen. Ik moet u ook nog bekennen dat ik niet precies wist wat open source betekende maar nadat ik ook hier het een en ander over had opgezocht en hoe zich dit dan verhield tot Magento, werd dit mij in rap tempo duidelijk. Wat is het in zulke situaties toch heerlijk dat we tegenwoordig zo gemakkelijk informatie via het internet kunnen opzoeken. Dat scheelt echt heel erg veel tijd en het schept daarnaast ook nog eens heel veel nieuwe mogelijkheden. Hoe heerlijk is dat?

Magento is eenvoudig doch degelijk

Het is goed om te weten dat Magento, naast dat het zeer eenvoudig te gebruiken is, ook nog eens uitermate doeltreffend is. Dat betekent dat je altijd het doel zult bereiken dat jij voor ogen hebt. Ik was meteen heel erg onder de indruk van Magento omdat ik precies de webwinkel heb kunnen krijgen waar ik naar op zoek was. Wat wilde ik precies hebben? Welnu, dat leg ik u graag eventjes uit. Ik was op zoek naar een webshop die overzichtelijk zou zijn en waar de bezoeker in een zeer kort tijdsbestek een duidelijk overzicht krijgt van de mogelijkheden die ik daar allemaal aanbiedt. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten een goede keuze kunnen maken en ik ben altijd al van mening geweest dat het daarom belangrijk is om helderheid te verschaffen. Gelukkig biedt Magento deze kans en daarom wilde ik graag gebruik gaan maken van Magento. Ik ben namelijk van mening dat je op deze manier in een heel korte tijd een prachtige webwinkel kunt bouwen en daarom snap ik dan ook wel dat heel veel mensen inmiddels gebruik zijn gaan maken van Magento. Het is namelijk duidelijk dat Magento heel goed werkt en dat je er echt op kunt bouwen. Dat is vaak niet zo bij andere software die ik in het verleden ooit heb willen gebruiken en daarom ben ik dan ook erg blij dat ik Magento tegengekomen ben. Op die manier kan ik een mooi resultaat neerzetten zonder dat ik mijzelf daarvoor in de schulden hoef te steken. Dat vind ik heel erg plezierig aan Magento en ook daarom maak ik graag gebruik van Magento. In de laatste alinea van deze tekst wil ik graag het eindresultaat bespreken omdat ik van mening ben dat ik een heel mooie site heb ontwikkeld. Mocht u enthousiast zijn dan kunt u altijd even een kijkje op deze pagina komen nemen.

Ik ben zeer tevreden

Het is goed om te weten dat ik inmiddels beschik over een heel mooie site en dat ik iedere week weer meer bezoekers weet te trekken. Deze mensen zijn allemaal zeer enthousiast over mijn site en dat vind ik natuurlijk heel erg fijn om te horen. Ik merk het ook aan de verkoopcijfers want ik merk dat mijn omzet iedere maand hoger wordt. Dat is precies waar je het als ondernemer voor doet en daarom zou ik dan ook iedereen die ook graag een bedrijfje op het web zou willen beginnen, aanraden om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is met deze open source software. Ik ben namelijk heel erg te spreken over dit hulpmiddel en daarom:

Dit wilde ik graag met u delen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn