Waarvoor staat de afkorting VOIP?

Voicedata - VoipMisschien vraagt u zich op dit moment toevallig af waarvoor de afkorting VOIP staat. Wees dan niet getreurd, want deze tekst zal u het antwoord op deze prangende vraag geven. VOIP staat namelijk voor Voice over IP. Deze technologie zorgt ervoor dat mensen met elkaar kunnen bellen. Niets nieuws onder de zon, zult u wellicht denken. Dat is evenwel onjuist. Want er is wel degelijk wat nieuws onder de zon. Dat is namelijk dat mensen op deze wijze bellen via een reeds bestaande internetverbinding. Niet langer zijn vaste telefoonnummers nodig, men belt gewoon via internet. Met recht kan dan ook gezegd worden dat VOIP de toekomst heeft. Want laten we wel wezen, hoe lang is het nog aan de orde dat mensen via vaste telefonie contact met elkaar opnemen? Het internet is tegenwoordig overal. Niet voor niets spreekt men thans wel van het ‘internet der dingen’. Er is een veelheid aan bedrijven die ervoor kiezen zich op deze nog wat onontdekte markt te wagen. Zij bieden allerlei diensten aan die verband houden met onder meer VOIP. Niet gek, want daar is een grote vraag naar. Natuurlijk wordt er steeds meer gebruik gemaakt van e-mail, maar dat brengt nog niet mee dat bellen helemaal niet meer gebeurt. Er blijkt toch altijd nog behoefte te bestaan aan het mensen even spreken. Wie een ander belt, heeft gelijk antwoord. Hij hoeft niet te zitten wachten tot diegene zijn mailbox bekijkt en een reactie stuurt. Precies dat is de reden dan allerlei firma’s in ons land ervoor kiezen over te stappen op VOIP. Zo hebben ze lage kosten, maar kunnen ze toch schier onbeperkt bellen met andere mensen. Denkt u dus ook na over het overstappen op dit systeem van bellen via internet, dan is het vervolg van deze tekst vast wel handig voor u.

Kies voor een hosted VOIP telefooncentrale

Veel bedrijven stappen over op een hosted VOIP telefooncentrale. Ze hebben dan dus een eigen centrale van waaruit uitgaande en inkomende telefoontjes gefaciliteerd worden. Maar, waarom zou u de VOIP telefooncentrale niet gewoon uitbesteden, met alle voordelen van dien? Dat kan via het gerenommeerde Voicedata. Deze toko bestaat al jarenlang en heeft een ruime ervaring opgebouwd met niet alleen VOIP, maar ook vele andere gerelateerde oplossingen. Enfin, wat zijn nu precies de voordelen van overstappen op zo’n vernieuwd systeem voor bellen? Gemakshalve sommen we ze even voor u op. Het gaat namelijk om de volgende aspecten:

  • zeer schaalbaar
  • geen grote investering in een telefooncentrale
  • geen vaste werkplekken
  • online beheer
  • gratis internationaal bellen

En dan staat in deze opsomming nog niet eens vermeld dat u een hosted VOIP telefooncentrale op een eenvoudige wijze kunt integreren met mobiele telefonie. Al met al komt een wereld waarin we elk moment van de dag goed bereikbaar zijn steeds een stukje dichterbij. Nog een ander voordeel is dat u alleen dat betaalt wat u nodig hebt. Omdat u niet zelf zo’n hele centrale aan hoeft te leggen, bent u erg flexibel. Er zijn geen vaste werkplekken en een en ander is dus eveneens niet gebonden aan een bepaalde locatie. Wie naar ons gaat voor een hosted VOIP oplossing, zal zeker niet worden teleurgesteld. De waarderingen die wij onder onze klanten oogsten zijn steevast erg hoog. Wij bieden het hele pakket aan noodzakelijke functionaliteit voor onder meer VOIP om uw onderneming zo goed mogelijk te laten renderen. U kunt zich dan zelf bezighouden met waar het u indertijd allemaal om te doen is geweest. Dat is natuurlijk het echte ondernemen zelf. U wordt niet langer afgeleid door onnozele bijzaken omdat u gewoon bij ons terechtkunt voor al die dingen.

Gespreksopname, softwarekoppeling via XML en nog veel meer mogelijk

Wie dacht dat we er al waren als het gaat om de voordelen van VOIP, heeft het goed mis. Een eerste additionele feature die we graag bespreken willen, is de gespreksopname. U heeft namelijk de mogelijkheid om al uw gesprekken op te nemen. Dat kan in bepaalde gevallen erg handig zijn. Stel dat u wilt nagaan hoelang uw medewerkers steeds aan de lijn zijn en of ze de zaken wel op een zo efficiënt mogelijke wijze afhandelen. Dat kan dankzij VOIP zo worden gecheckt. Wat een andere interessante mogelijkheid is, is het gebruiken van een softwarekoppeling via XML. U kunt het systeem dan koppelen aan het softwarepakket. Dat biedt alle voor zich sprekende voordelen. Ook kunt u dankzij Voicedata simpel en snel bellen via bijvoorbeeld Microsoft Outlook en Google Chrome. Dat spaart u weer het intoetsen van een nummer, want dat is wel heel erg 2015. Wie kiest voor technologie met VOIP bij onze firma, wordt standaard beloond met een rijke set functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld doorschakelen, voicemail gebruiken, belgroepen maken, een telefoonboek maken, een boodschap als welkomstwoord inspreken en doen aan tijdsconfiguratie. Al deze features krijgt u er gewoon bij als u bij ons uw pakket met VOIP afneemt. Als dat geen geode service is, dan weten wij het ook niet meer. Ons complete pakket wordt erg geroemd onder onze klanten. De ene is er nog meer tevreden mee dan de ander. Wie kiest voor VOIP, wil natuurlijk wel dat alles een beetje goed gebeurt. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het goede adres beland. Stel nu dat u nog meer info wilt, dan bezoekt u toch gewoon even onze website? Mede door deze tekst is die erg gemakkelijk op het wereldwijde web te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn