Wij beleefden een heerlijk bedrijfsuitje in Twente

Afgelopen week hebben wij een bedrijfsuitje in Twente gehad. Ik moet u eerlijk zeggen dat toen ik hoorde dat er weer een uitje aan zat te komen, ik daar helemaal geen zin in had. Het is namelijk zo dat de uitjes die door ons bedrijf georganiseerd worden, doorgaans helemaal niet leuk zijn. Wij moeten echter komen en vandaar dat de sfeer altijd slecht is wanneer er weer een dergelijke verplichting op het programma staat. Dit jaar was het bedrijfsuitje in Twente echter heel erg leuk. Ik denk dat ons management in de gaten heeft gekregen dat wij niet altijd zitten te wachten op saaie uitjes. Vandaar dat zij voor ons dit jaar een heel leuk bedrijfsuitje in Twente hebben weten te plannen. Ik kan daarom ook zeggen dat ik met heel veel genoegen terugkijk op dit bedrijfsuitje in Twente. Ik ben zelfs zo enthousiast over dit bedrijfsuitje in Twente dat ik besloten heb om even in de pen te klimmen om meer te vertellen over deze dag die wij hebben beleefd. Het was namelijk zo dat wij ons bedrijfsuitje in Twente in het teken hadden gezet van lekker actief bezig zijn. Wij hebben daarom een heel actieve dag gehad in Twente en dat was iets waar heel veel mensen van ons bedrijf heel veel plezier aan hebben beleefd. Daarbij waren de faciliteiten heel erg goed. Wij hoorden achteraf dat wij dit uitje hadden geboekt via Outdoorunlimited. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze site had gehoord, maar ik ben heel blij dat de mensen van mijn werk voor deze site hebben gekozen. Het was namelijk een prachtige dag die wij hebben beleefd en ik hoop dat wij volgend jaar weer naar deze locatie zouden mogen gaan. Kijk dus voor meer informatie ook een keer op Outdoorunlimited.nl.

Plan uw bedrijfsuitje in Twente ook via Outdoorunlimited.nl

Toen wij eenmaal hoorden dat wij ons bedrijfsuitje in Twente zouden gaan houden, kreeg ik meteen een vermoeden dat het misschien wel eens een ander uitje dan normaal zou kunnen worden. Ik moet u zeggen dat ik hier ook helemaal gelijk in had. Wij gingen namelijk allerlei leuke activiteiten doen. Dat was weer eens wat anders dan saai een borrel houden in een duf zaaltje. Ons bedrijfsuitje in Twente was echt heel erg leuk en ik heb dan ook niemand horen zeggen dat hij het niet naar zijn of haar zin had. Dat was een unicum want doorgaans staat de meerderheid van het personeel ongeduldig op zijn of haar horloge te kijken wanneer het tijd is om de personeelsdag te kunnen afsluiten. Wij zijn de mensen van Outdoorunlimited.nl dan ook heel erg dankbaar voor al het goede dat wij hebben mogen ontvangen. Zij hebben ons voorzien van heel leuke activiteiten en daar hebben wij helemaal niet veel geld voor hoeven betalen. Ook hebben wij heerlijke drankjes aangeboden gekregen waardoor wij dus konden concluderen dat het ons aan niets ontbroken heeft. Wij zijn er dan ook zeker van dat wij een volgende keer zeker weer een bedrijfsuitje in Twente gaan plannen. Wij hebben de site Outdoorunlimited.nl dan ook in onze favorieten opgeslagen.

Wij hebben een prachtige dag beleefd

Wij hebben dankzij de mensen van Outdoorunlimited.nl een onvergetelijke dag mogen beleven. Dat was iets waar wij heel erg van hebben genoten. Kortom:

  • wij hebben een heel leuke dag gehad
  • wij hebben heerlijk gegeten en gedronken
  • wij waren zeer onder de indruk van de locatie

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op de site van dit bedrijf. Het adres is Outdoorunlimited.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn