Wil jij graag je alimentatie wijzigen?

Een echtscheiding is natuurlijk altijd vervelend. Je hebt heel wat geïnvesteerd in je relatie en waarschijnlijk ook al heel wat samen opgebouwd. Helaas zijn er verschillende redenen waardoor je je huwelijk helaas niet meer vol kunt houden. Wellicht is de liefde gewoon weg of kom je er gaandeweg achter dat de partner met wie je al die tijd samen bent geweest gewoon niet voor jou geschikt is. Misschien is een van jullie wel ontrouw geweest en is het vertrouwen in elkaar onherstelbaar aangetast. Dit is natuurlijk altijd vervelend, maar in zulke gevallen is het waarschijnlijk wel beter om een punt achter de relatie te zetten. Naast het emotionele trauma dat je moet verwerken, moet er bij een echtscheiding ook nog heel wat geregeld worden. Je moet natuurlijk de scheiding aanvragen en de betreffende papieren regelen die beide partijen moeten tekenen. Wanneer je een eigen huis hebt, moet je regelen wat er met het huis moet gebeuren en ook al jullie gezamenlijke spullen moeten worden verdeeld. Wanneer je echter ook samen kinderen hebt, komt er nog veel meer bij kijken. Wanneer de kinderen minderjarig zijn, moet namelijk ook geregeld worden bij wie van de ouders de kinderen komen te wonen en vaak moet er dan ook alimentatie betaald worden. In veel gevallen komt het kind bij de moeder te wonen en wordt er met de vader een omgangsregeling getroffen worden. De vader betaalt dan vaak ook de alimentatie. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Soms is het zelfs andersom. De alimentatie die betaald moet worden, moet ook nog geregeld worden. Hoe hoog de alimentatie is en wie dit moet betalen hangt natuurlijk van de situatie van beide ouders af. Soms komt het weleens voor dat je de alimentatie wijzigen wilt. Misschien verandert er iets in je leefsituatie of heb je een andere reden. De alimentatie wijzigen, kun je het beste regelen samen met een goede advocaat. 

Je alimentatie wijzigen via alimentatie-wijzigen.nl 

Wanneer jij en je partner uit elkaar zijn en je alimentatie voor je kind betaalt aan je ex-partner, kan het op den duur voorkomen dat je de alimentatie wijzigen wilt. Misschien ben je wel werkloos geworden en kun je het bedrag niet meer betalen of heeft je ex-partner inmiddels een nieuwe partner die mee betaalt aan de zorg van jullie kind. In dat geval kun je de alimentatie wijzigen. Wanneer er iets verandert in je eigen persoonlijke situatie of in de persoonlijke situatie van je ex-partner dan kun je de alimentatie wijzigen zodat deze beter aansluit op de huidige situatie. Of je de alimentatie wijzigen kunt, hangt af van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk dat je hier de juiste advocaat voor inschakelt. Kijk in dat geval op alimentatie-wijzigen.nl. Hier kun je gratis een alimentatiecheck aanvragen om te kijken of de hoeveelheid alimentatie die je betaalt nog wel aansluit op de huidige situatie van zowel jezelf als die van je ex-partner. Via deze check kun je erachter komen of de hoeveelheid alimentatie nog wel juist is en, in sommige gevallen, zelfs niet meer betaald hoeft te worden. De alimentatiecheck van alimentatie-wijzigen.nl bestaat uit drie stappen: 

  • Intakegesprek 
  • Opstellen alimentatieberekening 
  • Advies met betrekking tot haalbaarheid 

Wanneer uit de check blijkt dat je de alimentatie wijzigen kunt, dan wordt er eerst geprobeerd om tot nieuwe afspraken te komen met je ex-partner. Wanneer dit echter niet wil lukken, dan kan dit via de rechtbank. De deskundige advocaten van alimentatie-wijzigen kunnen je in dit proces uiteraard ook bijstaan. 

Doe nu de gratis alimentatiecheck 

Betaal je alimentatie aan je ex-partner en wil je je alimentatie wijzigen? Doe dan nu de gratis alimentatiecheck op http://www.alimentatie-wijzigen.nl/. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn