Wilt u uw telemarketing b2b uitbesteden?

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat wanneer wij nieuwe klanten willen winnen, wij het publiek het beste telefonisch kunnen benaderen. Dit zorgt er namelijk voor dat wij onze klanten meteen goed te woord kunnen staan en dat zij al hun vragen meteen op ons af kunnen vuren. Wij hebben daarom eigen balteam samengesteld en dat ging tot voor kort altijd heel goed. Wij hebben nu echter gemerkt dat het beter is om een professioneel bedrijf in te schakelen voor de telemarketing b2b omdat wij vaak nieuwe mensen nodig hebben en dat wij zelf eigenlijk te weinig capaciteit hebben om aan onze vraag te voldoen. Wij hebben daarom gekeken of wij iemand konden vinden voor de telemarketing b2b en wij hebben toen een aantal bedrijven benaderd die ons zouden kunnen helpen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste zaken konden gaan doen met de mensen van saleshelden.nl omdat deze mensen een heel goede reputatie hebben opgebouwd wanneer het gaat over telemarketing b2b. Wij hebben daarom de mogelijkheden van dit bedrijf bekeken en wij hebben gemerkt dat deze mensen heel veel voor ons zouden kunnen doen en dus wilden wij graag met hen werken wanneer het ging over de telemarketing b2b. Wij hebben gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je zoden aan de dijk zet. Deze mensen hebben heel veel ervaring met telemarketing b2b en wij hebben. ook gemerkt dat zij je voor een heel goede prijs kunnen helpen. Reden genoeg voor ons dus om een samenwerking met hen op poten te zetten. Wij konden gelukkig al heel snel met hen gaan werken want zij hebben de mensen altijd klaar staan die voor je de telemarketing b2b gaan uitvoeren. Deze mensen zijn professioneel en goed in hun vak en daar plukken wij nu al geruime tijd de vruchten van. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben want zij hebben ons heel veel nieuwe klanten weten te leveren aan de hand van hun telemarketing b2b. 

Onze telemarketing b2b wordt nu heel goed verzorgd

Wij hebben gemerkt dat wij veel eerder met deze mensen hadden moeten gaan samenwerken. Zij zijn namelijk echt heel goed in telemarketing b2b en wij plukken daar echt de vruchten van. Mocht u daarom ook uw telemarketing b2b willen uitbesteden, dan moet u dat echt aan saleshelden doen want deze mensen staan hun mannetje aan de telefoon. Wij hopen daarom ook dat wij nog heel lang met deze mensen kunnen blijven samenwerken.                                            

Kijk ook nog even op de site 

Als u meer over dit bedrijf wilt weten, dan kunt u altijd even naar saleshelden.nl gaan omdat:

  • u hier kunt lezen hoe dit bedrijf doorgaans werkt
  • u hier kunt zien wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • u op deze site ook de contactgegevens van deze mensen kunt vinden 

Wij hopen de samenwerking met dit bedrijf nog heel lang voort te kunnen zetten. Wij zijn namelijk heel tevreden over hun prestaties.       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn