Zelf een bedrijfspand verkopen?

Bedrijfsmakelaarsnet - zelf bedrijfspand verkopenWilt u zelf een bedrijfspand verkopen maar weet u niet precies hoe u dit het beste aan kan pakken? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. Op onze website bedrijfsmakelaarnet.nl kunt u namelijk eenvoudig en snel uw pand aanmelden voor verhuur of verkoop. Zelf een bedrijfspand verkopen is op deze manier vaak een fluitje van een cent omdat wij u bij bepaalde onderdelen goed ondersteunen en er voor zorgen dat uw pand onder de aandacht van vele mensen gebracht zal worden. Omdat uiteraard ieder gebouw uniek is, is het bij ons mogelijk een op maart gemaakt verhuur- of verkoopplan te bepalen. Zelf een bedrijfspand verkopen is op deze manier altijd zeer gemakkelijk omdat wij u ondersteunen op de onderdelen die u wilt. Zelf een bedrijfspand verkopen is via ons mogelijk omdat wij bijvoorbeeld er voor zorgen dat uw pand op Funda In Business en Debedrijfsmakelaar.nl komt te staan. Wij zorgen er voor dat alles er goed uit ziet en dat alle informatie er op de juiste manier bij staat. Hierdoor zult u merken dat u vaak al binnen een zeer korte tijd interesse wekt van potentiële kopers en/of huurders. Zelf uw bedrijfspand verkopen is dan ook zeker goed mogelijk als u onze hulp inschakelt. Wij hebben namelijk een landelijke dekking en veel relaties in de branche. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat wij uitstekende reclame voor u maken en er voor zorgen dat geïnteresseerde partijen gemakkelijk uw pand kunnen vinden. Wij zorgen er voor dat u bepaalde zaken waar vakspecifieke kennis voor nodig is niet zelf hoeft te doen. Wij nemen u uit handen wat u zelf niet kunt, maar laten u vrij om de rest wel zelf te regelen. Hierdoor bespaart u niet alleen veel kosten omdat u minder mensen hoeft in te huren, maar heeft u zelf ook veel meer vrijheid. Zelf een bedrijfspand verkopen via ons bedrijf is dan ook zeker het overwegen waard als u er zelf niet zeer veel werk van wilt hebben, maar toch de touwtjes wel in handen wilt hebben. Kijk daarom vandaag nog eens rond op onze mooie website of neem direct contact op met één van onze medewerkers. U kunt rekenen op onze vakkennis en persoonlijke service, dus twijfel niet maar neem vandaag nog deze stap om zelf een bedrijfspand te verkopen.

Snel zelf uw bedrijfspand verkopen

Zelf een bedrijfspand verkopen kan zeer moeilijk zijn als u niet zelf alle vakinhoudelijke kennis heeft en niet goed weet u hoe het pand in de markt moet zetten. Ook het aandacht genereren voor uw pand kan lastig zijn. Kies daarom voor een partnerschap met ons bedrijf als u hier moeite mee heeft en er voor wilt zorgen dat uw pand toch snel een nieuwe eigenaar heeft. Ons basispakket kost u namelijk zeker niet veel en kan er wel voor zorgen dat u snel het pand kwijt raakt. Zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren is met ons basispakket vaak al snel geregeld, maar als u nog meer hulp nodig heeft dan bieden wij uiteraard ook aanvullende diensten. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u een uitstekende taxatie krijgt van een ervaren makelaar. Hierdoor weet u precies wat u er voor kunt vragen, of dit nou om huur of om koop gaat. Zelf een bedrijfspand verkopen is op deze manier ook financieel aantrekkelijk omdat u door onze ervaren mensen precies weet wat u er voor kunt vragen. Wij zorgen bovendien voor veel andere zaken, zowel offline als online. Zo kunt u er op rekenen dat wij een goede koppeling maken met diverse social media websites, waardoor u ook voor bezoekers van deze media goed zichtbaar bent. Op deze en vele andere manieren maken wij het u heel gemakkelijk om zelf een bedrijfspand te verkopen. Wij hebben uiteraard ook een veelgelezen nieuwsbrief waar elk kwartaal diverse panden in staan. Ook hierdoor bereikt u dus een grote groep potentieel geïnteresseerden. Zelf een bedrijfspand verkopen zonder deze hulp kan zeer lastig zijn, maar omdat wij zowel online als offline veel reclame voor u zullen maken om een zo groot mogelijk publiek te bereiken komt het vaak voor dat onze klanten al binnen de kortste keren hun pand kwijt zijn. Wij bieden offline onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Professionele brochures
  • Kadastraal rapport
  • Raamposters
  • V-borden
  • Gecertificeerde verkoop- of huurwaarde verklaring
  • Opstellen van overeenkomsten door een gecertificeerde makelaar

Uitstekende service voor een snelle verkoop of verhuur

Wij hebben in het verleden al veel mensen geholpen om zelf een bedrijfspand te verkopen of verhuren, dus als u ook van een pand af wilt dan zijn onze diensten zeker aan te raden. Door een uitstekende marketingstrategie kunt u er op rekenen dat wij u goed kunnen helpen. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen bieden wij zeer veel mogelijkheden, zowel in het standaardpakket maar ook qua extra diensten. Wilt u precies weten hoe met onze hulp zelf uw bedrijfspand te verkopen valt dan zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Wij helpen een ieder graag en hebben dan ook een uitstekende landelijke dekking qua contacten met bijvoorbeeld makelaars. Zelf een bedrijfspand verkopen is via ons bedrijf Bedrijfsmakelaarnet.nl zeer snel en eenvoudig geregeld, dus kijk vandaag nog op onze site wat wij u kunnen bieden of neem direct contact op met onze medewerkers. U kunt bij ons uw eigen plan opstellen, dus twijfel niet maar ga er voor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn