Zelf webshops beheren

De verkoop van producten via het internet groeit de afgelopen jaren gestaag. Veel websites hebben een eigen webshop waarin de meest uiteenlopende producten worden verkocht. Ook fysieke winkels openen een online winkel waar klanten 24 uur per dag producten kunnen kopen. Ook voor kleine ondernemers is het mogelijk webshops te openen. Dat kan bijvoorbeeld met de service en ondersteuning van www.webton.nl. Webton heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van kant-en-klare oplossingen wat betreft een webshop. Voor mensen die niet zo behendig zijn met het opzetten van een eigen website of webwinkel is dit een uitkomst. Webton bouwt voor u een of meerdere webshops, die u zelf kunt onderhouden middels het gebruik van een format via een bekende websitebouwer. U kunt hierdoor zelf producten en prijzen aanpassen in de webshop, zonder dat daar veel gedoe bij komt kijken. Ook hebt u geen technische kennis van websites of een webshop nodig. Zo is het voor iedereen mogelijk een eigen webwinkel te openen. Veel mensen denken dat het ingewikkeld is een eigen onderneming te starten en hun producten te verkopen. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Door gebruik te maken van de webshops en tools van Webton maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker en is uw webshop binnen een mum van tijd in de lucht. Dan hoeft u alleen uw webshop te beheren, wat een stuk minder tijd in beslag zal nemen dan u denkt. Vele ondernemers gingen u al voor. U kunt het werk van Webton dan ook uitgebreid bekijken op de website: http://www.webton.nl/webshops.html.

Webshops voor uiteenlopende producten

Als u ondernemer bent of wilt worden is het opzetten van een webwinkel een van de gemakkelijkste manieren om hiermee te beginnen. U kunt via Webton een website regelen, waarna u zelf uw producten toevoegt. Het uitvoeren van de werkzaamheden zijn dan aan u, maar u bent verzekerd van een goed werkende etalage voor uw producten. Wilt u bijvoorbeeld zelfgemaakte producten verkopen? Dan kunnen een of meerdere webshops uitkomst bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan uw opgeknapte fietsen, zelfgemaakte sieraden of schoonmaakproducten. Er is zeker markt voor deze spullen, maar het beheren en betalen van een fysieke winkel is voor veel mensen niet weggelegd. Webshops zijn dan een uitstekend middel om wél een succes te maken van uw bedrijf. Bijkomend voordeel van het ontwerpen van een webshop door Webton is dat u dit zelf niet meer hoeft te doen. Ook voor onderhoud of aanpassingen kunt u terecht bij een ervaren webshop-ontwerper. Webshops bieden volop mogelijkheden voor  allerlei ondernemers om hun product aan de man te brengen. Dit kunt u bijvoorbeeld ook doen naast uw werk. Altijd al van uw hobby uw werk willen maken? Open dan nu een webshop met behulp van de service van Webton. Er zijn verschillende voorbeelden beschikbaar van ondernemers en bedrijven die u voor gingen. De diverse webshops die al met behulp van Webton tot stand zijn gekomen zijn te zien op http://www.webton.nl/webshops.html. U kunt hier met eigen ogen zien welke kwaliteit Webton levert als het gaat om webdesign. Het is mogelijk uw eigen domeinnaam te kiezen, mits deze nog beschikbaar is. Ook is het mogelijk om naar eigen wens de webshop in te delen. Wilt u bijvoorbeeld diverse pagina’s voor uw producten en productinformatie plaatsen? Dat is allemaal geen probleem. Zo past u naar eigen inzicht uw webshop aan, zodat u temidden van de concurrentie een stevige klantenbasis kunt opbouwen met uw eigen webwinkel. Een goede webwinkel met duidelijke informatie en een mooie vormgeving vormt immers de basis van goed ondernemerschap op het internet. Klanten van webwinkels zijn geneigd sneller te bestellen op een website die er goed uitziet. U kunt er dan ook van op aan dat Webton uw webwinkel zo vormgeeft dat klanten al snel overstag gaan. Dit alles gebeurt uiteraard in overleg met u als ondernemer. Ook het invoegen van uw eigen afbeeldingen en foto’s van producten is mogelijk met de ontwerpen van Webton. Hierdoor kunt u uw klanten laten zien welke producten u aanbiedt. Dit zal klanten sneller overtuigen van een aankoop in uw webwinkel.

Contact over webshops

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Webton om meer informatie op te vragen over uw eigen webshops. Daarvoor kunt u het telefoonnummer gebruiken dat op de website vermeld staat. Daarnaast vindt u ook andere diensten op het gebied van webdesign op http://www.webton.nl/webshops.html. Als u een bezoek brengt aan de uiteenlopende webshops die Webton al heeft gemaakt, ziet u dat er zeer uiteenlopende mogelijkheden zijn. Voor elk soort product is er gemakkelijk een webshop te maken. Hiervoor kunt u uiteraard aangeven wat voor soort website u in gedachten heeft. De vormgeving kan volledig worden aangepast naar uw wensen. Bij een webshop voor kinderkleding past uiteraard een ander soort design dan bij webshops voor auto-onderdelen. Webton kan u daarbij helpen en indien gewenst adviseren over het webdesign. Ook is het mogelijk te kiezen voor diverse soorten betaalmethoden voor uw webshop. Zo is er altijd een betaalmethode voor uw webshop die bij uw klanten past. Omdat Webton al vele jaren ervaring heeft met het ontwerpen van webshops kunt u er van op aan dat u altijd de beste technische ondersteuning krijgt. Neemt contact op met Webton om een offerte op te vragen of een afspraak te maken voor het ontwerp van uw webshops. Ook als u vragen heeft over het opzetten van webwinkels kunt u terecht bij Webton.

Meer van webton.nl

  • WordPress – Webton
  • Joomla – Webton
  • Tumblr – Webton
  • Weebly – Webton
  • Medium – Webton
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn