Zoekt u een goede fotograaf in Rotterdam?

Als u een mooie foto wilt laten maken, kunt u dit het beste laten doen bij een professionele fotograaf. Wij hebben laatst een fotosessie gehouden bij de mensen van KSphotography. Wij wilden namelijk het moment vastleggen dat ik zwanger was. Ik ben momenteel acht maanden heen en wij wilden daarom graag op korte termijn een foto laten maken. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van deze site en wij kregen te horen dat deze fotograaf in Rotterdam graag voor ons aan de slag wilde gaan. Dat was heel prettig om te horen. Wij hebben gekeken wanneer het weer mooi zou zijn die dag want wij wilden graag buiten een foto laten maken. Toen wij zagen dat het twee dagen later heel mooi zonnig weer zou worden, hebben wij een locatie afgesproken met deze fotograaf in Rotterdam en toen hebben wij elkaar daar ontmoet. Ik had haar al verteld wat ik ongeveer wilde en deze fotograaf in Rotterdam heeft daar vervolgens heel goed gehoor aan gegeven. Het was voor ons dan ook heel fijn om zaken met deze vrouw te doen omdat zij precies begreep wat wij voor ogen hadden. Wij hebben dankzij deze fotograaf in Rotterdam dan ook een prachtige foto kunnen laten maken.

Deze fotograaf in Rotterdam maakt heel unieke foto’s

Wij vinden het leuk om iets te maken dat uniek is. Wij wilden daarom niet de standaard zwangerschapsfoto’s laten maken. Wij hebben deze fotograaf in Rotterdam gevraagd wat de meeste mensen doen en zij vertelde ons dat de meeste mensen een sessie in de studio prefereren. Vandaar dat wij het in een bos hebben gedaan. Wij vonden het prettig om te merken dat deze fotograaf in Rotterdam overal voor in was en zij kwam zelf ook met heel goede ideeën om een goede foto te maken. Wij hebben daarom veel plezier gehad tijdens de fotosessie en wij hebben een heel mooie foto kunnen maken met deze fotograaf in Rotterdam. Wij vonden haar heel vriendelijk en bovendien kon zij mij ook heel goed op mijn gemak stellen. Ik voelde mij namelijk in het begin een beetje onhandig, maar deze fotograaf in Rotterdam wist mij precies de juiste instructies te geven. Zo konden wij heel mooie foto’s laten maken en ik ben blij dat wij met deze vakvrouw in zee zijn gegaan.

De foto’s zijn parels geworden

Toen wij de sessie achter de rug hadden, kregen wij van deze fotograaf in Rotterdam te horen dat zij de foto’s zo snel mogelijk zou ontwikkelen. Wij kregen de volgende dag al bericht dat de foto’s klaar waren. Dat overtrof iedere verwachting. Wij hebben de foto’s op heel mooi papier laten drukken en momenteel pronken ze bij ons in de woonkamer. Kortom:
  • wij hebben heel mooie foto’s door deze vakvrouw laten maken
  • wij zijn uitermate te spreken over de kwaliteit van de foto’s
  • wij konden de foto’s voor een heel geschikte prijs laten maken
Mocht u voorbeelden van haar werk zien, dan raad ik u aan om een keer naar haar site te komen kijken. Het adres van haar site is KSphotography.nl.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn