Zoekt u een personal trainer Maastricht?

Sporten is erg belangrijk voor uw gezondheid. Of u nu gewoon meer wilt gaan bewegen, gewicht wilt verliezen, conditie wilt opbouwen of een gezondere levensstijl wilt gaan hanteren; een personal trainer kan u hierbij helpen. Bij selsa vindt u een personal trainer Maastricht van zeer goede kwaliteit. Deze personal trainer zal bij u aan huis komen zodat u in een veilige en vertrouwde omgeving kunt gaan sporten. De personal trainer Maastricht haalt alles in huis om u te helpen om uw doel te bereiken. Ook wanneer deze personal trainer Maastricht niet bij u thuis aanwezig is, zal hij/zij u ondersteunen en motiveren om uw doel te behalen. Hoe? Dit gebeurt online! U kunt met selsa of met uw personal trainer Maastricht appen, mailen en bellen. Zij zullen uw stok achter de deur vormen om uw doel te bereiken.

Wat zijn de voordelen van een personal trainer Maastricht?

Het klinkt natuurlijk heel gemakkelijk: een personal trainer die bij u in het zuiden van Nederland aan huis komt, en welke u helpt met afvallen. Met behulp van selsa is dit zeker net zo gemakkelijk als het klinkt! Het samenwerken met een personal trainer Maastricht van selsa heeft een aantal voordelen:

  • U behaalt uw doelen sneller en gemakkelijker dan wanneer u zelfstandig naar een sportschool gaat.
  • De resultaten die u behaalt met uw personal trainer Maastricht zijn duurzaam; het gewicht dat is verdwenen zal ook weg blijven.
  • Er is geen sprake van vaste trainingsschema’s; bij selsa gaat het erom welke manier van trainer u fijn vindt. De personal trainer Maastricht zal het fitnessschema aanpassen op uw persoonlijke voorkeuren.
  • Doordat de personal trainer Maastricht bij u aan huis komt bespaart u reistijd. 
  • Heeft u weinig fitnessapparatuur thuis? Geen probleem! De personal trainer Maastricht leert u trainer met minimale middelen. 

Een samenwerking aangaan met een personal trainer Maastricht van selsa heeft dus vele voordelen met betrekking tot resultaatgericht trainen. De begeleiding gaat zelfs verder dan slechts de trainingen. U kunt namelijk ook adviezen ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld uw voedingspatroon. 

Wat is selsa voor bedrijf?

Nu vraagt u zich natuurlijk af; wat voor bedrijf is selsa precies? Bij selsa werkt een personal trainer Maastricht die begrijpt dat het lastig is om in beweging te komen. Deze personal trainer begrijpt dat de sportschool niet uw favoriete plaats is. Bovendien, deze personal trainer begrijpt dat u naast sporten nog meer te doen heeft! Daarom past het programma van selsa zo goed in uw leven. De personal trainer Maastricht komt bij u in huis wanneer u in Maastricht of in de omgeving van Maastricht woont. In de eerste sessies zal de trainer informatie vragen over uw levensstijl, gewoontes en doelen. Daarna zal hij/zij een mooi en passend trainingsprogramma opstellen. Met behulp van persoonlijke begeleiding wordt het programma in uw dagelijkse leven geïntroduceerd. Op deze manier wordt het sporten een gewoonte in uw dagelijkse leven. Want zoals al eerder verteld, de personal trainer Maastricht komt naar u toe! U heeft het immers al druk genoeg met uw baan, uw ambities, wellicht uw partner en/of uw gezin. Neem dus snel contact op met selsa!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn