Zoekt u leren handgrepen?

Zoekt u naar leren handgrepen? Dan bent u bij handles and more aan het juiste adres! Handles and more is een uniek concept van leren woonaccessoires en dus ook leren handgrepen. De producten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en zijn daarnaast ook met passie en creativiteit in Nederland ontworpen en geproduceerd. Handles and more werkt met natuurlijke materialen. Daarnaast is leer een mooi en duurzaam materiaal, geen enkel stuk leer is hetzelfde en dit maakt elk product uniek. Bij de producten van handles and more worden vaak gecombineerd met hout. In het interieur is het interessant om gebruik te maken van verschillende structuren en materialen, zo kan je het interieur spannend en interessant maken. Zo kunnen materialen als leer, staal, hout en glas worden gecombineerd. De structuur en details zorgen ervoor dat je interieur tot leven komt, daarnaast voegen ze ook warmte en diepte toe aan een ruimte.

Leren handgrepen

De leren handgrepen van handles and more zijn verkrijgbaar in 26 verschillende kleuren. De leren handgrepen zijn gemaakt van een mooie kwaliteit leer en zijn erg makkelijk te bevestigen met de schroeven die handles and more aanbiedt. Het aanbod bestaat uit:

  • Leren handgreep ‘de lus’: deze leren handgrepen zijn gemaakt van een goede kwaliteit leer en zijn daarnaast mooi afgewerkt met een subtiel sierknopje of schroefje. Deze handgrepen zorgen voor een grote impact op de totale uitstraling van een meubel. De handgreep is geschikt voor ikea keukens en kastjes. De leren handgrepen zijn ambachtelijk en met de hand gemaakt. Deze is beschikbaar in de kleuren: blauw, bordo, cognac, creme, donkerbruin, donkergrijs, geel, kaki, lichtblauw, lichtbruin, lichtgrijs, lilapaars, mint, naturel, navy, okergeel, oranje, petrol, taupe, vintage black, vintage grey, vaalgroen, wit, zacht roze, zeegroen en zwart.
  • Leren handgreep ‘de platte greep’: deze leren handgrepen zijn gemaakt van een goede kwaliteit leer en zijn daarnaast mooi afgewerkt met een subtiel sierknopje of schroefje. Deze handgrepen zorgen voor een grote impact op de totale uitstraling van een meubel. De handgreep is geschikt voor ikea keukens en kastjes. De leren handgrepen zijn ambachtelijk en met de hand gemaakt. Deze is beschikbaar in de kleuren: cognac, creme, blauw, bordo, donkerbruin, donkergrijs, geel, kaki, lichtblauw, lichtbruin, lichtgrijs, lilapaars, mint, naturel, navy, okergeel, oranje, petrol, taupe, vintage black, vintage grey, vaalgroen, wit, zacht roze, zeegroen en zwart.

De leren handgrepen kunnen op twee manieren gemonteerd worden: door de lus of door de platte greep. Daarnaast zijn de handgrepen beschikbaar in verschillende maten en daardoor passend op elke meubel. De leren handgrepen kunnen gemakkelijk bevestigd worden door middel van de schroefjes, deze kunt u bij het product bestellen.

Werkwijze

De werkwijze van handles and more is dat de leren handgrepen en andere woonaccessoires die aangeboden worden, geleverd kunnen worden in andere kleuren en maten. Daarnaast streeft het bedrijf ernaar om het bestelde product zo snel mogelijk bij jou af te leveren tegen een laag verzendtarief. Dit lage verzendtarief kan gerealiseerd worden omdat het bedrijf zo vel mogelijk verzend door middel van brievenbuspakketjes. Voor de meeste producten geldt een levertijd van 1 tot 3 dagen en voor anderen van 5 tot 8 dagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn